Bijbaan voeding

Ben je bijvoorbeeld student voeding en dietetiek? Bijbaan voeding is een breed begrip. Het wordt voornamelijk gebruikt als benaming voor bijbanen in zorginstellingen waarbij jij meehelpt met alles rondom de voeding van de bewoners/cliënten. Dit kan dus betekenen dat je aan de slag gaat in de keuken van een ziekenhuis om eten te bereiden. Maar ook het geven van eten aan bewoners en het helpen hierbij valt onder dit begrip. 

Tevens werken wij met een aantal verzorgingshuizen waarbij een bijbaan voeding voornamelijk om sociaal contact gaat. Niet alleen help je bij de voeding van de bewoners maar maak je ook een praatje met hen, speel je een spelletje of wandel je met hen een rondje. Voor veel bewoners/cliënten zijn deze momenten erg waardevol. Je draagt met een bijbaan voeding en dietetiek echt bij aan het sociaal leven van een ander!

Een bijbaan voeding die echt bij je past!

Veel bijbanen in de voeding vragen om specifieke kwaliteiten van studenten. Om er zeker van te zijn dat een bijbaan voeding bij jou past plannen wij altijd een intakegesprek met jou in voordat je aan de slag gaat. Het doel van dit kennismakingsgesprek is het in beeld brengen van jouw kwaliteiten, talenten en interesses. Op deze manier kunnen wij er voor zorgen dat jij geplaatst wordt bij een opdrachtgever waar jij jezelf op je plek voelt en waarvan de werkzaamheden aansluiten op jouw interesses.

​Een flexibele bijbaan voeding via Recruit a Student

Wij begrijpen dat het als student zijnde lastig is om ver vooruit te plannen. Je hebt namelijk vaak te maken met wisselende roosters en tentamenwerken. Daarom proberen wij jou altijd zoveel mogelijk flexibiliteit te bieden. Zo werken wij met een planning van week tot week. Via onze website of app kun je wekelijks jouw beschikbaarheid doorgeven. Dit zorgt ervoor dat je tijdens een tentamenweek minder kunt werken en tijdens vakanties juist wat extra uren kunt werken. Jij bepaalt dus zelf waar, wanneer en hoe vaak jij werkt.

​Heb je interesse?

Wil jij graag een bijbaan voeding bij een van onze opdrachtgevers? Schrijf jezelf dan digitaal in. Wanneer je dit gedaan hebt kom je in onze database terecht. Wanneer wij een nieuwe vacature binnen krijgen die op jouw profiel aansluit nemen wij contact met jou op. Natuurlijk kun je ook onze vacatures bekijken en direct solliciteren op een bijbaan voeding die jou aanspreekt! Studenten uitzendbureau Recruit a Student zorgt ervoor dat jij een bijbaan voeding vindt die echt bij je past!

Meld je nu aan!

Vul onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op!

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student!