Bijbaan Zwolle

Ben jij een student en ben je op zoek naar een bijbaan in Zwolle die je goed kunt combineren met jouw studie en jouw studentenleven? Dan ben jij bij studenten uitzendbureau Recruit a Student Zwolle aan het juiste adres. Wij werken samen met veel verschillende soorten bedrijven in diverse branches waardoor er altijd een bijbaan is die bij jou past!

​De perfecte match tussen jou en een bedrijf!

Wij vinden het belangrijk dat jij een bijbaan vindt waarbij jij jezelf kunt ontwikkelen en waarbij jij jouw talenten in praktijk kunt brengen. Daarom plannen wij een kennismakingsgesprek met jou in voordat wij je voorstellen aan een opdrachtgever. Tijdens dit gesprek willen wij jou goed leren kennen zodat wij voor de perfecte match tussen jou en een bedrijf kunnen maken. Het is namelijk erg belangrijk dat jij goed binnen de bedrijfscultuur van een organisatie past en dat jij de werkzaamheden leuk vindt. Op deze manier kunnen wij snel voor jou de ideale bijbaan vinden.

​Flexibele bijbaan in Zwolle

Recruit a Student begrijpt als geen ander dat flexibiliteit voor studenten erg belangrijk is. Naast je bijbaan heb je natuurlijk ook nog een druk studentenleven! Daarom werken wij met een planning van week tot week. Wekelijks kun je jouw beschikbaarheid doorgeven via onze website of via onze app. Je bepaalt dus zelf waar, wanneer en hoe vaak je werkt. Dit zorgt ervoor dat je bijvoorbeeld tijdens drukke tentamenweken minder kunt werken en dat wanneer je tijd over hebt, in bijvoorbeeld vakanties, je juist meer kunt werken.

Bij Recruit a Student kun je er voor kiezen om voor één vaste opdrachtgever te werken, een vaste bijbaan dus. Maar je kunt ook werkzaamheden verrichten voor meerdere opdrachtgevers. Dit zorgt ervoor dat het werk afwisselend is en dat je veel nieuwe werkervaring op kunt doen. Tevens kun je er voor kiezen om hiernaast nog losse klussen te vervullen zoals het werken tijdens de leukste festivals en evenementen van Nederland!

​Wil jij graag een leuke bijbaan?

Wil jij graag een leuke bijbaan Zwolle die goed bij je past en waar je op flexibele basis kunt werken? Bekijk dan hier onze openstaande vacatures en solliciteer eenvoudig en snel op een functie die jou aanspreekt! Je kunt jezelf ook inschrijven bij Recruit a Student Zwolle. Nadat jij jezelf ingeschreven hebt kom je in onze database terecht en nemen wij contact met je op wanneer er nieuwe vacatures in Zwolle zijn die aansluiten op jouw profiel. Recruit a Student zorgt ervoor dat je snel een bijbaan vindt die echt bij je past!

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student!