Bel mij terug over deze job!

Dit contactformulier gaat over de volgende gebieden: Alphen aan den Rijn, Lisse, Leiden, Gouda, Krimpen aan den Ijssel & Schiphol. Vul hieronder jouw gegevens in en onze accountmanagers nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in deze vacature! Een baan waar beweging in zit, met altijd een mooi uitzicht. Als buschauffeur heb je het getroffen. Verdien tussen de €16 en €21,61 per uur! 
Meld je nu aan! 

Over de functie

Hoe ziet jou dag eruit:
Goeiemorgen! Op de vestiging Lisse, staat de koffie klaar. Met een hechte groep collega’s is het hier altijd gezellig. Stipt op tijd pak je de sleutels van je bus.

Onderweg vervul je meerdere rollen tegelijk. Je bent de buschauffeur natuurlijk, maar ook de gastheer of gastvrouw op de bus. Met plezier breng je reizigers in de regio Lisse veilig, behulpzaam en tijdig van A naar B. Met een scherp oog op de klok, want je bent ook verantwoordelijk voor de dienstregeling. Aan het einde van je dag parkeer je de bus weer bij de vestiging. Nog een bakkie en een praatje – onderweg heb je vast weer van alles meegemaakt – en dan lekker naar huis.

Over het bedrijf

Je komt onze opdrachtgever tegen in heel Nederland. Ze hebben zo’n 1.500 bussen op de weg en rijden. Ze hebben zo’n 60 touringcars die we verhuren en het (pendel)vervoer tijdens grote evenementen mee verzorgen. Er werken 5.500 enthousiaste medewerkers die dag in dag uit klaar staan om reizigers een goede reis te bieden!

Wat wij bieden

  • Hoge mate van zelfstandigheid en flexibiliteit in werkdagen en -tijden;
  • Je salarisinschaling vindt plaats conform cao Openbaar Vervoer en ligt tussen de €16,- en €21,61 per uur;
  • Bovenop je salaris krijg je een onregelmatigheidstoeslag, diplomatoeslag, EHBO toeslag en een toeslag voor gebroken diensten;
  • Ook heb je recht op een eindejaarsuitkering en een eenmalige uitkering;
  • Rijden op verschillende locaties mogelijk;
  • Opleidingsmogelijkheden;
Start jouw reis door Nederland als buschauffeur nu!