Hiker Rotterdam

Ben jij een student met een rijbewijs die graag flexibel wil bijverdienen? Dan is een bijbaan als hiker in Rotterdam wellicht iets voor jou! Als hiker rijd je auto's van bestemming A naar bestemming B voor leasemaatschappijen, autoverhuurbedrijven en auto-importeurs. Doordat de werktijden van een hiker heel flexibel zijn, is dit de perfecte bijbaan voor een student.

Onze vacatures

Wij werken met verschillende werkgevers die altijd op zoek zijn naar nieuwe hikers. Met de meeste werkgevers werken wij al voor een langere periode en zij weten dus wat ze van onze studenten kunnen verwachten. Namelijk enthousiaste gemotiveerde studenten die netjes rijden en zich aan de afspraken houden. Wij garanderen deze werkgevers dat onze studenten dit doen en om deze reden zijn zij erg flexibel in de werktijden en uren.

Meer informatie

Heb je interesse, maar wil je graag meer informatie? Dan kun je onze recruiters direct telefonisch bereiken, of het contactformulier onder aan de pagina in te vullen. Zij kunnen je de gewenste informatie direct verstrekken en eventuele vragen voor je beantwoorden. Mocht je direct onze openstaande vacatures willen bekijken? Dan kan dat door op de onderstaande button te klikken

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student!