Hiker student

Ligt jouw passie bij auto’s en ben jij in het bezit van een rijbewijs? Dan is Recruit a Student op zoek naar jou als hiker student! Jouw werkzaamheden? Je werk zal voornamelijk bestaan uit het ophalen en afleveren van auto’s. Als hiker student kan daarnaast bijvoorbeeld ook parkeerbegeleiding tot je werkzaamheden behoren. Je zal aan de slag gaan voor diverse bedrijven die in het automobiele sector werkzaam zijn. Daarnaast hebben wij ook vaak nog losse chauffeurs klussen waar we betrouwbare kandidaten voor zoeken.

Voor wij jou plaatsen bij een opdrachtgever willen we eerst weten met wie we te maken hebben. Dit noemen wij het werving- en selectieproces. Hiermee willen wij achterhalen wat jou unieke kwaliteiten en talenten zijn om zo de perfecte match te kunnen maken tussen jou en een opdrachtgever. Het zorgt ervoor dat jij je tijdens je werk goed thuis voelt in de organisatie en dat het werk echt bij jou past. Dus ben jij gemotiveerd en ben je in het bezit van een rijbewijs? Dan zijn wij op zoek naar jou!

​Een flexibele bijbaan via Recruit a Student

Recruit a student is een uitzendbureau met de focus op studenten. Wij begrijpen dat het lastig kan zijn voor een student om ver vooruit te plannen en om op vaste dagen te werken. Daarom werken wij altijd van week tot week. Via onze app of via onze website kun jij wekelijks jouw beschikbaarheid doorgegeven en kun jij jezelf inplannen op openstaande diensten. Zo bepaal jij altijd zelfs waar, wanneer en hoeveel je werkt. Dit is ook handig tijdens vakanties en tentamenweken. Tijdens vakanties kun je op deze manier extra veel werken als je dit wilt en in de tentamenweken kun je ook eenvoudig minder werken. Daarnaast hebben we vaak veel losse klussen voor betrouwbare studenten met een rijbewijs waar je naast je bijbaan als hiker student nog extra uren kan maken wanneer het jouw uitkomt.

​Meer weten?

Lijkt een bijbaan als student hiker jou leuk? Schrijf jezelf dan in via onze website. Zo mis je geen enkele leuke vacature meer. Of bekijk onze vacatures en solliciteer op een functie die jou aanspreekt. Studenten uitzendbureau Recruit a Student helpt jou graag met het vinden van jouw ideale bijbaan.

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student!