Bijbaan met auto studenten

Autoliefhebber? Word Hiker Student bij Recruit a Student!

Ben je gepassioneerd over auto's en bezit je een rijbewijs? Recruit a Student zoekt enthousiaste hiker studenten! Je zult hoofdzakelijk belast zijn met het ophalen en afleveren van auto's, inclusief mogelijke parkeerbegeleiding. Samenwerken met diverse bedrijven in de automotive sector biedt jou een gevarieerde werkomgeving, met regelmatige kansen voor aanvullende chauffeurstaken. Voorafgaand aan plaatsing doorlopen we een grondig wervings- en selectieproces om jouw unieke kwaliteiten te begrijpen, zodat de perfecte match met de opdrachtgever ontstaat. Ben jij gemotiveerd en in het bezit van een rijbewijs? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Werkstudent Auto

Flexibele Bijbaan met Recruit a Student

Recruit a Student specialiseert zich in flexibele oplossingen voor studenten. Wij begrijpen dat het voor studenten uitdagend is om ver vooruit te plannen of op vaste dagen te werken. Daarom hanteren wij een week-tot-week benadering. Via onze app of website kun je wekelijks je beschikbaarheid updaten en jezelf inplannen voor beschikbare diensten. Hierdoor heb jij de controle over waar, wanneer en hoeveel je werkt. Dit is vooral handig tijdens vakanties en tentamenweken - werk meer tijdens vakanties en minder tijdens tentamens. Daarnaast bieden wij regelmatig extra taken aan voor betrouwbare studenten met een rijbewijs, waardoor je naast je rol als hiker student extra uren kunt maken.

Meer Informatie?

Ben je enthousiast over een bijbaan als studentenhiker? Schrijf je in op onze website om op de hoogte te blijven van nieuwe kansen. Bekijk onze vacatures en solliciteer op een functie die je aanspreekt. Recruit a Student, hét studenten uitzendbureau, staat klaar om je te helpen bij het vinden van jouw ideale bijbaan.

Meld je nu aan!

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student!