Join the club

Recruit a Student is vrijwel continu op zoek naar nieuwe kandidaten. Mocht er momenteel geen vacature open staan maar lijkt het jou wel leuk om te werken bij Recruit a Student? Neem dan contact op met één van onze vestigingen.

Accountmanagers

Ben jij enthousiast, pro actief en secuur? Vind jij het leuk om de juiste match te maken tussen kandidaat en opdrachtgever en ben jij daarnaast accuraat en secuur?  Voor meerdere kantoren zijn wij bijna altijd op zoek naar nieuwe accountmanagers. Heb jij interesse in deze functie voor één van onze kantoren? Mail dan vrijblijvend je cv en motivatiebrief naar info@recruitastudent.nl.

Het betreft een fulltime functie à 40 uur per week (32 uur bespreekbaar). Het werk wordt gekenmerkt door een enorme afwisseling; je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor uitbreiding van het klantenbestand, het maken van planningen voor onze opdrachtgevers, de wekelijkse verloning en je bent de oren en ogen voor de organisatie in het vestigingsgebied. Je bent goed in staat om zorgvuldig de juiste match te maken tussen kandidaat en opdrachtgever. 

Stagiair

Recruit a Student is voor al haar vestigingen altijd op zoek naar stagiaires die binnen onze bedrijfscultuur passen: opgewekt, flexibel, doortastend en natuurlijk in het bezit van uitstekende contactuele eigenschappen.

Wij hebben zowel meeloop- als afstudeerstages voor bedrijfseconomische richtingen, HRM, personeel & organisatie en commerciële richtingen. Wat je hier voor terug krijgt? Naast een prima stagevergoeding, is werken bij Recruit a Student tevens een onvergetelijke en leerzame ervaring!

Heb je interesse? Mail ons op: info@recruitastudent.nl met je cv en je motivatie brief.

Franchise ondernemer

Is het jouw droom om zelfstandig te ondernemen in de uitzendbranche? Recruit a Student biedt jou de kans om een uitzendbureau op te starten met de begeleiding en coaching van een ervaren speler in de uitzendbranche. Dankzij de franchiseformule van Recruit a Student ben jij in no-time ondernemer. Je hebt alle vrijheid en leidt zelfstandig jouw eigen onderneming maar je hebt altijd beschikking over een ervaren klankbord.

Een franchiseondernemer van Recruit a Student beschikt over een grote portie ondernemersdrang, lef en doorzettingsvermogen. Je hebt een groot zakelijk netwerk en omstreken en wilt graag mensen helpen, aan beide kanten van het commerciële traject. Benieuwd hoe onze franchiseondernemers het ondernemen ervaren? Je leest hun ervaringen hier.

Met kantoren in Amsterdam (Amsterdam centrum en Schiphol), BredaBelgiëBurgumDen BoschDen HaagEindhovenFlevolandGroningenLeeuwardenTilburgUtrecht en Zwolle heeft Recruit a Student een sterke landelijke dekking. Ook wordt er brutaal over de landsgrens gekeken, met uitvalsbases in Brussel en Londen wordt er op een eigenwijze manier Europa veroverd. Sinds enkele jaren wordt er een succesvolle franchiseformule gehanteerd en wordt meer dan de helft van de filialen gerund door franchiseondernemers. Om onze landelijke dekking te vergroten zijn wij op zoek naar meerdere franchiseondernemers. 

Voor meer informatie, check de ervaringen van onze huidige franchiseondernemers en onze franchiseformule. Heb jij interesse op een uitzendbureau te starten? Neem dan contact op door te mailen naar info@recruitastudent.nl.  

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student!