Mijn uitzendbureau

Recruit a Student is een uitzendbureau, speciaal voor studenten. Ons doel? Studenten de kans bieden om te ontdekken. Ontdekken waar je interesses liggen, waar je goed in bent. En zeker ook wat je niet wil doen. Vallen en opstaan. Ervaren en leren. Door bij veel verschillende werkplekken en sectoren te kijken, leer je jezelf steeds beter kennen. Dit helpt je om na je studie beter te weten wat je wil gaan doen.

Werken naast je studie

Het uitzendbureau Recruit a Student biedt erg flexibel werk aan. Wij weten dat het voor studenten lastig is om school met werk te combineren. Daarom werken wij met een wekelijkse planning wat je via onze app kan doorgeven. Jij bepaalt wat, wanneer en hoe vaak je werkt. Als je in een drukke periode zit met school kan je minder werken en als je het wat rustiger hebt kan je weer wat meer gaan werken.

Perfect match tussen jou en vacature

Bij Recruit a Student proberen wij altijd de beste match te vinden tussen jou en je favoriete bijbaan. Wij zoeken een bijbaan voor jou gebaseerd op je interesses en studie. Wij geven je de kans om te groeien en je te ontwikkelen tot een echte professional. Hierdoor doe je veel werkervaring op waardoor de kans op een goede baan groter wordt. Door veel ervaring kan je een uitgebreid CV opbouwen.

Veel bedrijven, veel vacatures

Ons uitzendbureau werkt veel samen met bedrijven uit verschillende branches en daarom bieden wij veel vacatures aan in elke branche. Hierdoor kan je erachter komen wat je leuk vindt en waar je je thuis voelt. Daarnaast kan je een zeer uitgebreid netwerk opbouwen want wie weet wanneer dat van pas komt.

Wil jij graag geld verdienen en ben je op zoek naar leukste vacatures? Solliciteer dan bij Recruit a Student. Bekijk dan onze vacatures op onze website en schrijf je bij ons in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op en gaan we snel aan de slag om de beste vacature in Leiden te vinden. En voor je het weet werk jij bij je favoriete bijbaan! 

 

 

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student!