Bel mij terug over deze job!

Vul hieronder jouw gegevens in en onze accountmanagers nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in de vacature voor mystery shopper. Geld verdienen via je smartphone is nog nooit zo leuk en snel geweest. Verdien €13,27 per uur en werk wanneer jij wilt! Als undercover klant onthul je geheimen over de magische wereld van merk- en productpresentaties in winkels.
Meld je nu aan! 

Over de functie

Je wordt de Sherlock Holmes van de winkelvloer! Struin supermarkten, winkels en benzinestations af en rapporteer over de glansrijke aanwezigheid van specifieke producten. Duik in de sfeer van bars, restaurants en cafés en deel jouw ontdekkingen over de beschikbaarheid van onze geweldige producten. Als de Merchandising Maestro zet je je in voor onze klanten door promotiemateriaal op te zetten, merkdisplays te bouwen en schappen aan te vullen met onze verbluffende producten.

Je krijgt de kans om verschillende locaties te bezoeken in één gebied en allerlei retailgerichte taken uit te voeren. Denk hierbij aan:

  • In-store inzichten: Rapporteren over de zichtbaarheid en beschikbaarheid van specifieke producten in supermarkten, winkels en benzinestations.

  • Mystery-shopping: Doe alsof je een vaste klant bent en rapporteer over specifieke aspecten van de merk- en productpresentatie in een winkel.

  • Horecacontroles: Breng bezoeken aan bars, restaurants, cafés of andere verkooppunten om te rapporteren over merk- en productbeschikbaarheid en -presentatie.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever heeft een platform gespecialiseerd in crowdtesting en het uitbesteden van kleine opdrachten aan individuele deelnemers via een mobiele app. Dit platform fungeert als een schakel tussen onze opdrachtgevers en deelnemers, waarbij taken zoals mystery shopping en gegevensverzameling worden uitgevoerd op verschillende locaties. Het biedt flexibele bijverdiensten voor deelnemers en efficiënte uitbestedingsmogelijkheden voor onze opdrachtgevers.

Wat wij bieden

  • Flexibele werkuren
  • Leuke werkomgeving
  • Kennismaking met een grote (internationale) onderneming
  • Wekelijkse uitbetaling
  • Reiskostenvergoeding
Start jouw carrière als Mystery Shopper nu!