Parttime Vacature Jurist

Sinds 1999 is Recruit a Student gespecialiseerd in het werven en selecteren van juridische studenten. Mede daardoor heeft Recruit a Student een uitgebreid klantportfolio om talentvolle studenten en starters te plaatsen. Recruit a Student zoekt studenten die kwaliteit kunnen leveren en daardoor van toegevoegde waarde zijn voor de desbetreffende organisatie. Ben je opzoek naar een baan naast jouw studie of ben je een starter op de arbeidsmarkt?

Juridisch talent

Er is een groeiende vraag naar goede juridische studenten en starters. Voor banken, verzekeraars en juridische ondernemingen is Recruit a Student dagelijks opzoek naar talenten die affiniteit hebben met het juridische vak. Organisaties, gemeentes en overheid geven bij Recruit a Student aan dat reguleringen en veranderende wetten een vraag creëert naar parttime hbo- en wo- studenten en starters in vast of tijdelijke dienstverband. Voor jou dus ideaal om ervaring op te doen tijdens of na je studie!

Hoe werkt Recruit a Student?

Wil je graag wat bijverdienen én relevante werkervaring op doen? Schrijf je dan in op onze website en wij helpen je bij het vinden leuke bijbaan. Zowel voor studenten als starters hebben wij altijd leuke en beschikte banen beschikbaar.  Schrijf je direct in en kom terecht in onze database, zodra er een leuke bijbaan beschikbaar is waar jij voor in aanmerking komt nemen wij contact met je op. Of bekijk onze vacatures en solliciteer op een vacature die jou aanspreekt!

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student!