Parttime werk Limburg

Ben je op naar parttime werk in Limburg waar je echt iets van kan leren en waarbij je studie gerelateerde werkervaring op kunt doen? Dan heeft studenten uitzendbureau Recruit a Student de ideale parttime vacatures voor jou! Dankzij ons uitgebreide netwerk van opdrachtgevers in veel verschillende branches hebben wij altijd een parttime vacature die bij jou past. Wanneer je op zoek bent naar parttime werk in Limburg dan ben je bij Recruit a Student aan het juiste adres.

De vacatures voor parttime werk in Limburg zijn flexibel in te vullen. Wij begrijpen namelijk dat het voor studenten lastig kan zijn om ver vooruit te plannen. Daarom werken wij met een rooster van week tot week. Zo kun je bijvoorbeeld tijdens tentamenwerken wat minder of niet werken en kun je in de vakanties juist meer werken. Jij bepaalt altijd zelf waar, wanneer en hoeveel je werkt.

Ben je benieuwd naar het parttime werk Limburg via Recruit a Student? Bekijk dan eens onze actuele parttime vacatures. Ook kun je jezelf inschrijven bij Recruit a Student. Wanneer jij jezelf inschrijft kom je in onze database terecht en zodra wij nieuw parttime werk in Limburg beschikbaar hebben nemen wij contact met je op.

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student!