Parttime werk Maastricht

Studeer jij in Maastricht? En ben jij op zoek naar parttime werk dat je goed kan combineren met je studie? Dan ben je bij Recruit a Student aan het juiste adres. Wij helpen studenten namelijk graag bij het vinden van een geschikte bijbaan. Wij hebben diverse leuke vacatures beschikbaar die specifiek gericht zijn op studenten. Onze vacatures zijn vaak erg flexibel en daarom ook goed te combineren met je studie. Hiernaast proberen wij zoveel mogelijk studenten een studiegerelateerde bijbaan te bieden. Hierdoor kun jij niet alleen lekker wat bijverdienen, je doet ook nog eens relevante werkervaring op!

Perfecte match!

Wil jij graag parttime aan de slag bij één van onze opdrachtgevers in Maastricht? Dan brengen wij jou graag in contact met leuke bedrijven waar jij aan de slag kan. Door onze ervaring kunnen wij goed inschatten binnen welke organisatie jij je thuis zal gaan voelen, hierdoor kunnen wij altijd de perfecte match maken tussen jou en een bedrijf. Omdat wij samenwerken met bedrijven uit verschillende branches is er altijd wel een parttime vacature beschikbaar die bij jou past. Heb jij interesse in parttime werk in Maastricht? Bekijk dan snel onze vacatures en schrijf je direct in op onze website! Wij helpen jou vervolgens graag bij het vinden van de ideale studenten bijbaan!

Hoe werkt Recruit a Student?

Wil jij graag wat bijverdienen naast je studie én relevante werkervaring opdoen? Meld je dan aan voor de studentenpool van Recruit a Student. Studenten uitzendbureau Recruit a Student heeft de ideale studenten bijbaan voor jou in Maastricht. Wanneer jij je hebt aangemeld voor onze studenten pool, zullen wij jou proberen te plaatsen bij een organisatie die bij jou past. Daarnaast zullen wij er voor zorgen dat jij up-to-date blijft van onze meest recente vacatures die jou geschikt zijn voor jou. Voor zowel studenten als starters hebben wij altijd leuke studenten bijbanen in Maastricht beschikbaar. Bekijk ook:

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student!