Receptioniste

Wil jij graag werken als een receptioniste? Studenten uitzendbureau Recruit a student helpt je graag. Wij zoeken de leukste baan voor je en helpen je bij het vinden naar wat je leuk vindt. We werken samen met grote bedrijven en bieden verschillende soorten vacatures receptioniste aan voor jou. Wij beschikken daarom over een groot aantal vacatures in het land en is er altijd vacature receptioniste voor jou.

Werken naast je studie

Wij weten als geen ander hoe het is om te werken naast je studie en daarom zijn wij zeer flexibel en werken wij met een wekelijkse planning. Via onze app kan jij je wekelijkse beschikbaarheid invullen, en bepaal je zelf waar, wanneer en hoe vaak je in de week wilt werken. Zo kan je tijdens drukke weken wat minder werken en tijdens rustige periodes meer wil werken.

Perfecte match tussen jou en vacature receptioniste

Bij Recruit a Student proberen wij altijd de perfect match te vinden tussen jou en je vacature receptioniste. Wij zullen met je uitnodigen voor gesprek bij het kantoor om je beter te kunnen leren kennen je helpen om de beste bijbaan te vinden. We gaan op zoek naar wat je interesses zijn en proberen een bijbaan daarop aan te sluiten. Doordat wij een uitzendbureau zijn kan je veel verschillende bijbanen uitproberen, wij geven je de kans om van alles te proberen zo doe je veel waardevolle werkervaring op waardoor de kans op een goede baan na je opleiding veel groter wordt. Daarnaast is er zoveel ruimte om jezelf te ontwikkelen en te groeien tot een echte professional in het vak wat jij leuk vind. 

Veel bedrijven, veel vacatures receptioniste

Wij werken samen met veel bedrijven uit verschillende branches en hebben wij vrijwel in elke branche studentenwerk voor jou en daarom ook veel vacatures voor receptionistes in heel Nederland. Recruit a Student geeft jou de kans om veel ervaring op te doen en wij zullen ons uitereste best doen om je te helpen wat je jij leuk vindt. Met beschikking tot veel bedrijven, kan jij een groot netwerk opbouwen, wie weet wanneer dat van pas kan komen. Je leert nieuwe mensen kennen die verstand hebben van het vak en zij kunnen jou leren en helpen te ontwikkelen. 

Vindt de leukste vacatures voor receptioniste bij Recruit a Student. Check onze vacatures op de website en schrijf je meteen in! Wij nemen zo snel mogelijk contact op en voor je het weet werk jij als receptioniste.

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student!