Receptioniste vacatures

Stel je voor: Elke dag begroet je je met een warme glimlach en een vriendelijk woord, verwelkom je de gasten en bied je hen de eerste indruk van een bedrijf. Als receptioniste ben jij de spil van de organisatie, de persoon die de toon zet voor een positieve ervaring. Of het nu gaat om het beantwoorden van telefoontjes, het beheren van afspraken of het assisteren van collega’s, als receptioniste komen er nieuwe uitdagingen en kansen! 

Het studentenuitzendbureau Recruit a Student biedt verschillende receptioniste vacatures voor jou! Ontdek de vacatures

Vacature receptioniste 

Als jij iemand bent die graag in een dynamische omgeving werkt, waar geen enkele dag hetzelfde is, dan is een vacature receptioniste misschien precies wat jij zoekt! Het is niet alleen een baan, maar daarnaast ook een kans om deel uit te maken van een team en bij te dragen aan de professionele uitstraling en efficiëntie van een organisatie. 

Als receptioniste ben je de eerste persoon met wie klanten, bezoekers en medewerkers in contact komen wanneer ze een bedrijf binnenkomen of contact opnemen. Je vervult diverse taken. Een typische werkdag omvat het begroeten van bezoekers met jouw betoverende glimlach, het beantwoorden en doorverbinden van telefoongesprekken , en het verwerken van inkomende en uitgaande post. Als vacature receptioniste beheer je agenda’s van leidinggevenden en plan je vergaderingen in en zorg je ervoor dat de hal er netjes uitziet. 

Daarnaast heb je nog een aantal administratieve taken zoals het verwerken van facturen. Een goede receptioniste heeft juiste organisatorische vaardigheden, empathisch en klantgericht. Waar wacht je nog op? Stap in de wereld als receptioniste en laat je talent shinen! 

Opleiding receptioniste 

De opleiding receptioniste is een uitstekende manier om de nodige vaardigheden en kennis op te doen om de functie van een succesvolle receptioniste te vervullen. Hoewel er geen specifieke vereisten kunnen zijn om vacature receptioniste te worden, kunnen relevante ervaringen of kennis je een voorsprong geven op de arbeidsmarkt. Er zijn verschillende organisaties die zich richten op het ontwikkelen van essentiële vaardigheden in een opleiding receptioniste, zoals klantenservice, communicatie, administratie en het gebruik van software. Daarnaast zijn er diploma-en certificaatprogramma's beschikbaar, deze programma’s kunnen variëren in tijd en inhouden , van een paar weken tot maanden. Deze programma’s zijn daarnaast ook online te volgen of op locatie. De opleiding receptioniste kan je kennis en vaardigheden vergroten en je kans op een baan vergroten. 

Studentenuitzendbureau Recruit a Student 

Bij Recruit a Student worden er veel receptioniste vacatures aangeboden om persoonlijke ervaringen op te doen voor studenten zodat zij zichzelf kunnen ontwikkelen. Via het studentenuitzendbureau Recruit a Student kan je je inschrijven en word je met jouw dichtstbijzijnde vestiging in contact gebracht zodat zij jou kunnen helpen. Via een intake wordt er gekeken naar jouw persoonlijke vaardigheden om daaraan de juiste baan te koppelen. Persoonlijke groei en ervaring staat voorop bij ons! Meld je aan bij ons en ontdek alle vacatures!

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student!