Student chauffeur Breda

Woon of studeer je in Breda en vind je het leuk om auto te rijden? En bezit je minstens één jaar over je rijbewijs? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wanneer je aan de slag gaat als student chauffeur Breda via Recruit a Student zul je gaan werken voor een groot autoverhuurbedrijf of een lokale autodealer. Hierbij breng of haal je auto’s door heel Nederland. Daarbij is het een pluspunt wanneer je beschikt over een ov-jaarkaart omdat je ook naar de locatie toe moet reizen. Wil jij graag werken als student chauffeur Breda? Meld jezelf dan hier vrijblijvend aan.

​Privé student chauffeur Breda

Naast deze klussen voor het verplaatsen van auto’s zijn er ook klussen als privé chauffeur. In dit geval zal een opdrachtgever jou vragen of jij hem met zijn/haar auto ergens kan afzetten en om vervolgens ook terug te rijden of de opdrachtgever kan je vragen om naar locatie te komen en alleen in zijn/haar terug rijden. Omdat je niet altijd terugkomt waar je vertrokken bent, is ook hierbij een ov-jaarkaart erg handig.

​Op flexibele basis werken

Als een student heb je veel verschillende verplichtingen waardoor je tijd ver vooruit plannen vrij lastig kan zijn. Bij Recruit a Student begrijpen wij dit en daarom is een bijbaan als student chauffeur Breda altijd flexibel. Jij hoeft niet voor een opdrachtgever wekelijks dezelfde diensten te gaan draaien. In plaats daarvan wordt jij toegevoegd aan onze chauffeurs pool. In onze app zie jij daarna alle vrije diensten en kan je jezelf direct aanmelden voor een openstaande dienst. Zo kan je dus altijd kiezen wanneer jij werkt en voorkom je dubbele afspraken in jouw agenda.

​Ga aan de slag!

Wil jij op flexibele basis werken als student chauffeur Breda? Bekijk dan hier de openstaande vacatures van studenten uitzendbureau Recruit a Student en solliciteer direct op een functie die bij je past. Of schrijf jezelf in bij Recruit a Student zodat je altijd als eerst op de hoogte bent van de nieuwste student chauffeur vacatures in Breda.

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student!