Student chauffeur Eindhoven

Op zoek naar een leuke bijbaan in Eindhoven die goed is te combineren met jouw studie? Dan is een bijbaan als student chauffeur wellicht iets voor jou. Als student chauffeur zal je aan de slag gaan voor een groot autoverhuurbedrijf of een lokale dealer. Een groot deel van jouw werkdag zal bestaan uit auto’s ophalen of wegbrengen naar locatie. Daarom vragen wij wel dat jij al minstens één jaar jouw rijbewijs hebt en ook het hebben van ov-jaarkaart is handig. Je moet namelijk ook op locatie komen of terugkomen van locatie. Klinkt dit als jouw ideale bijbaan? Meld je dan nu aan op de website.

​Privé student chauffeur Eindhoven

Er zijn ook chauffeursklussen waarbij je niet met een lege auto zal rijden, je kunt namelijk ook werken als privé chauffeur. Deze klussen als privé chauffeur zijn vaak met de opdrachtgevers eigen auto. Om deze reden vinden wij het erg belangrijk dat de chauffeurs voor deze klussen netjes kunnen rijden en zich altijd aan de regels houden. Daarom is het belangrijk dat je langer dan één jaar je rijbewijs hebt en nog nooit schade gereden hebt.

​Op flexibele basis werken

Wanneer je als student chauffeur Eindhoven aan de slag gaat via Recruit a Student bieden wij je veel flexibiliteit. Via onze app kun je zelf jouw beschikbaarheid doorgeven en aan de hand daarvan maken wij een planning van week tot week. Je kunt jezelf via de app ook inplannen voor openstaande diensten. Zo bepaal je dus zelf waar, wanneer en hoe vaak je iedere week werkt.

​Aan de slag!

Wil jij graag werken als student chauffeur Eindhoven? Schrijf jezelf dan hier gratis en vrijblijvend in bij Recruit a Student. Of bekijk onze openstaande vacatures en solliciteer direct op een functie die jou aanspreekt. Via Recruit a Student vind je eenvoudig en snel jouw ideale bijbaan als student chauffeur Eindhoven.

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student!