Student chauffeur Enschede

Wil jij graag een bijbaan die goed te combineren is met je studie en waarbij je veel auto kunt rijden? Dan is een bijbaan als student chauffeur Enschede iets voor jou! Als student chauffeur zal je aan de slag gaan voor een groot autoverhuurbedrijf of een lokale dealer. Een groot deel van jouw werkdag zal bestaan uit auto’s ophalen of wegbrengen naar locatie. Voor deze functie moet je minimaal één jaar je rijbewijs hebben en is het handig als je beschikt over een ov-jaarkaart. Je moet namelijk ook zonder auto op locatie kunnen komen. Klinkt een bijbaan als student chauffeur Enschede als jouw perfecte bijbaan? Meld je dan nu aan op de website.

​Privé student chauffeur Enschede

Er zijn ook chauffeurs klussen waarbij je niet met een lege auto zal rijden, je kunt namelijk ook werken als privé chauffeur. Deze klussen als privé chauffeur zijn vaak met de opdrachtgevers eigen auto. Om deze reden vinden wij het hier erg belangrijk dat de chauffeurs voor deze klussen netjes kunnen rijden en zich altijd aan de regels houden. Daarom is het belangrijk dat je langer dan één jaar je rijbewijs hebt en nog nooit schade gereden hebt.

​Op flexibele basis werken

Wanneer je als student chauffeur Enschede aan de slag gaat via Recruit a Student bieden wij je veel flexibiliteit. Via onze app kun je zelf jouw beschikbaarheid doorgeven en aan de hand daarvan maken wij een planning van week tot week. Je kunt jezelf via de app ook inplannen voor openstaande diensten. Zo bepaal je dus zelf waar, wanneer en hoe vaak je iedere week werkt.

​Aan de slag!

Wil jij graag snel aan de slag als student chauffeur Enschede? Bekijk dan hier het vacatureoverzicht en solliciteer op een chauffeursklus die jou aanspreekt. Of schrijf jezelf vrijblijvend in bij Recruit a Student, zo blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste vacatures!

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student!