Student chauffeur Hilversum

Zie jij een bijbaantje als student chauffeur Hilversum wel zitten? Dan ben je bij Recruit a Student aan het juiste adres. Wij zijn altijd op zoek naar student chauffeurs voor verschillende autodealers en verhuurbedrijven.

Wat ga je doen?

Als student chauffeur Hilversum zal je vaak auto’s moeten ophalen of wegbrengen. Bijvoorbeeld wanneer er auto’s opgehaald of weggebracht moeten worden naar hun standplaats zal jij dit moeten doen. Daarnaast moeten er ook auto’s van de garage terug worden gebracht naar de eigenaar.

Bezorger

Onze opdrachtgevers zijn niet alleen op zoek naar student chauffeurs in Hilversum voor het vervoeren van auto’s. Wij hebben ook verschillende opdrachten als bezorger. Zo kan je werken voor een restaurant om maaltijden te bezorgen, voor een meubelzaak om meubilair te leveren of voor een pakkettendienst om pakketjes te bezorgen.

Privé student chauffeur Hilversum

Naast bezorgen of auto’s vervoeren hebben we ook nog klussen als privé chauffeur. Bijvoorbeeld wanneer een zakenman graag tijdens het reizen nog werkt of een overleg heeft is er een privé chauffeur nodig. Het kan ook voor komen dat je iemand van een feestje moet ophalen in zijn eigen auto.

Wat vraagt Recruit a Student van jou?

Je gaat rijden met de auto van iemand anders en regelmatig ook nieuwe auto’s. Daarom verwachten wij dat er altijd netjes omgegaan wordt met de auto’s. Naast dat vinden wij het belangrijk dat je je rijbewijs minimaal één jaar in bezit hebt en dus voldoende rijervaring. Voor sommige klussen is het een pré dat je een ov-jaarkaart hebt want je zult af en toe van of naar een locatie moeten reizen met het openbaar vervoer.

Meer informatie

Lijkt een baantje als student chauffeur Hilversum jou wel wat? Neem dan zeker een kijkje op onze website en schrijf je in! Je kan ook even kijken tussen de vacatures. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met een vestiging in jouw omgeving.

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student!