Student chauffeur Leeuwarden

Lijkt het jou leuk om al autorijdend geld te verdienen en wil jij graag op flexibele basis werken? Ga dan aan de slag als student chauffeur Leeuwarden via Recruit a Student. Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde student chauffeurs die minstens één jaar hun rijbewijs hebben en die in het bezit zijn van een ov-jaarkaart.

Wanneer je als student chauffeur Leeuwarden aan de slag gaat, kun je werken voor verschillende grote autoverhuurbedrijven en lokale dealers. Deze bedrijven hebben veel auto’s die door heel Nederland opgehaald en gebracht moeten worden. Lijkt het je leuk om dit te doen? Meld jezelf dan aan als student chauffeur Leeuwarden!

​Werken als privé chauffeur in Leeuwarden

Naast de klussen als student chauffeur kun je ook werken als privé chauffeur. Bij deze klussen rijd je vaak in de auto van de opdrachtgever. Het kan zijn dat je de opdrachtgever afzet en ophaalt bij een feestje of dat je hen brengt naar een afspraak zodat de opdrachtgever nog door kan werken in de auto. Omdat je als privé chauffeur in de auto van de opdrachtgevers rijdt, vinden we het erg belangrijk dat je een ervaren chauffeur bent en nog nooit schade gereden hebt.

​Flexibiliteit

Voor studenten kan het lastig zijn om iedere week dezelfde diensten te werken. Daarom kun je via Recruit a Student op zeer flexibele basis werken als student chauffeur Leeuwarden. Via onze app kun je jouw beschikbaarheid doorgeven en jezelf inplannen voor openstaande diensten. Aan de hand van jouw beschikbaarheid maken wij een planning van week tot week en zo bepaal je dus zelf waar, wanneer en hoe vaak je iedere week werkt. Dit zorgt ervoor dat jouw baan als student chauffeur Leeuwarden perfect te combineren is met jouw studentenleven.

​Ga aan de slag als student chauffeur Leeuwarden

Wil jij graag werken als student chauffeur Leeuwarden en heb jij minstens één jaar jouw rijbewijs? Bekijk dan hier onze openstaande vacatures en solliciteer direct op een leuke functie. Je kunt jezelf ook inschrijven bij Recruit a Student. Door jezelf in te schrijven mis je geen enkele nieuwe vacature voor student chauffeur Leeuwarden meer. Recruit a Student helpt je graag met het vinden van jouw ideale bijbaan!

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student!