Student chauffeur Maastricht

Wil je graag een bijbaan waar je lekker in de auto kan cruisen door Nederland? Dan heeft Recruit a Student de perfecte vacature voor jou! Als student chauffeur Maastricht zal je ingezet worden voor verschillende chauffeurs klussen in de omgeving Maastricht. De klusjes variëren van: Privéchauffeur voor een zakenman die werk wil afmaken in de auto, het rondrijden van een van onze mysteryshoppers langs supermarkten, slijterijen en rookwinkels om te kijken of zij iets meekrijgen of het wegbrengen of ophalen van mensen naar het vliegveld. Is dit de perfecte bijbaan voor jou? Neem dan snel contact met ons op en dan vinden wij de perfecte bijbaan voor jou! Wil je wel graag aan de slag in een auto maar zie je er niet veel in om als chauffeur aan de slag te gaan dan is een klus als hiker wellicht meer iets voor jou!

Onze vacatures

Met de meeste van onze opdrachtgevers werken wij al voor een langere periode en zij weten dus wat ze van onze studenten kunnen verwachten. Namelijk enthousiaste gemotiveerde studenten die zich aan de afspraken houden en netjes rijden. Wij garanderen deze opdrachtgevers dat onze studenten dit doen en om deze reden zijn zij erg flexibel in de werktijden en uren.

Meer informatie

Heb je interesse, maar wil je graag meer informatie? Dan kun je onze recruiters direct telefonisch bereiken, of het contactformulier hiernaast invullen. Zij kunnen je de gewenste informatie direct verstrekken en eventuele vragen voor je beantwoorden. Mocht je direct onze openstaande vacatures willen bekijken? Dan kan dat door op de onderstaande button te klikken

Student chauffeur vacatures in Maastricht

Ben jij een student die op zoek is naar leuke chauffeurs klussen? Recruit a Student is altijd up-to-date met de nieuwste vacatures. Doordat jij zelf jouw dagen en uren in kan plannen, is het werken erg flexibel. Hierdoor is het makkelijk te combineren met jouw studie. Bij onze werkgevers doe je veel relevante werkervaring op waarmee jij jezelf kan onderscheiden van jouw studiegenoten. Daarnaast zorgen wij altijd voor de perfecte match tussen student en bedrijf. Dit doen wij door na jouw inschrijving een uitgebreid intakegesprek met jou te voeren, om te weten te komen waar jouw interesses liggen en in welk vakgebied jij graag wilt doorgroeien. Zo maken wij zowel jou als het bedrijf blij! Doordat wij een groot aanbod aan vacatures hebben, kan je worden ingezet op verschillende opdrachten. Hierdoor leer je verschillende bedrijven kennen en bouw je een groot netwerk op. Zo kan je naast je vaste bijbaan via ons nog extra uren maken wanneer je meer tijd hebt. Daarnaast werk je met verschillende medestudenten waardoor je nieuwe vrienden ontmoet. Wij bieden jou ook ondersteuning bij het solliciteren. Doordat wij precies weten wat onze opdrachtgever zoekt, kunnen we jou helpen met de formulering van jouw cv en ons advies telefonisch toelichten. Ook zouden wij jou tips kunnen geven over punten waar je op zou moeten letten tijdens een sollicitatiegesprek. Wil je nu al graag geholpen worden bij je sollicitatiebrief, gesprek of cv? Bekijk dan onze Tips & Tricks. Wil jij graag leuk, flexibel, afwisselend studentenwerk en doe je graag relevante werkervaring op? Schrijf je dan nu gratis in en blijf op de hoogte van onze nieuwste vacatures.

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student!