Student chauffeur Tilburg

Ben je op zoek naar een leuke bijbaan als student chauffeur in Tilburg? Dan ben jij bij Recruit a Student aan het juiste adres. Wij zijn altijd op zoek naar betrouwbare student chauffeurs die minstens één jaar hun rijbewijs hebben en die in het bezit zijn van een ov-jaarkaart.

Als student chauffeur kun je gaan werken voor grote autoverhuurbedrijven of lokale autodealers in de regio Tilburg. Voor deze bedrijven moeten auto’s door heel Nederland weggebracht en opgehaald worden. Dus wil jij graag op flexibele basis naast je studie werken als student chauffeur Tilburg? Meld jezelf dan snel hier aan.

​Werken als privé chauffeur

Bij Recruit a Student kun je niet alleen werken als student chauffeur bij autoverhuurbedrijven, je kunt ook werken als privé chauffeur. Als privé chauffeur breng en/of haal je de opdrachtgever naar feestjes of rijd jij in de auto van de opdrachtgever omdat hij/zij nog door wil werken in de auto onderweg naar een afspraak. Wanneer je als privé chauffeur rijdt in de auto van de opdrachtgever, is het erg belangrijk dat je netjes en voorzichtig rijdt.

​Op flexibele basis werken naast je studie

Veel studenten hebben een onregelmatig leven en dit zorgt ervoor dat het lastig kan zijn om vaste diensten te werken. Daarom kun je via Recruit a Student op zeer flexibele basis werken als student chauffeur Tilburg. Je kunt zelf jouw beschikbaarheid doorgeven via onze app en jezelf inplannen voor de openstaande chauffeursklussen. Hierdoor is het mogelijk om tijdens bijvoorbeeld drukke tentamenweken minder te werken, maar kun je tijdens rustigere periodes zoals vakanties ook juist meer werken. Je hebt het zelf in de hand!

​Aan de slag!

Wil jij graag via Recruit a Student werken als student chauffeur Tilburg? Check hier de vacatures en solliciteer op een vacature die jou aanspreekt. Of schrijf jezelf vrijblijvend in zodat je altijd op de hoogte blijft van de nieuwste student chauffeur vacatures in Tilburg.

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student!