Student chauffeur Zeeland

Wil jij graag geld verdienen door te werken als student chauffeur? Dan ben jij bij Recruit a Student aan het juiste adres. Voor verschillende autoverhuurbedrijven en lokale autodealers zijn wij altijd op zoek naar student chauffeurs. Deze bedrijven hebben auto’s die op locatie moeten worden gebracht of opgehaald worden van locatie. Heb jij minstens één jaar je rijbewijs en wil je graag op flexibele basis naar je studie werken als student chauffeur Zeeland? Meld jezelf dan snel hier aan als student chauffeur!

​Flexibele bijbaan als student chauffeur Zeeland

Veel studenten hebben een onregelmatig leven door wisselende roosters, drukke tentamenweken en sociale verplichtingen. Dit zorgt ervoor dat het lastig kan zijn om ver vooruit te plannen en om iedere week dezelfde diensten te werken. Daarom werkt Recruit a Student met een app en een planning van week tot week. Via de app kun je wekelijks jouw beschikbaarheid doorgeven en jezelf inplannen voor openstaande diensten. Zo bepaal je dus zelf waar, wanneer en hoe vaak je iedere week werkt.

​Student privé chauffeur

Naast klussen voor het verplaatsen van auto’s komen er ook regelmatig aanvragen voor privé chauffeurs binnen bij Recruit a Student Zeeland. Bij deze klussen zoeken opdrachtgevers een student chauffeur Zeeland die hem kan wegbrengen, ophalen of beiden. Bij veel klussen zal je met een auto van de opdrachtgever rijden. Daarom is het erg belangrijk dat je wanneer je aan de slag gaat als privé chauffeur, je voorzichtig omgaat met de auto en dat je netjes rijdt.

​Ga aan de slag!

Ben jij een goede chauffeur en wil jij graag op flexibele basis werken als student chauffeur Zeeland? Meld jezelf dan snel aan bij Recruit a Student. Of bekijk het overzicht van onze vacatures en reageer direct op een functie die jou aanspreekt. Wij helpen je graag met het vinden van jouw ideale bijbaan als student chauffeur Zeeland.

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student!