Student chauffeur Zwolle

Voor verschillende autoverhuurbedrijven en lokale autodealers die werken vanuit Zwolle zijn wij op zoek naar student chauffeurs. Deze bedrijven hebben auto’s die op locatie moeten worden gebracht of opgehaald worden van locatie. Heb jij minstens één jaar je rijbewijs en wil je graag op flexibele basis naar je studie werken als student chauffeur Zwolle? Meld jezelf dan snel hier aan als student chauffeur!

​Flexibele (bij)baan als student chauffeur Zwolle

Wij begrijpen dat studenten behoefte hebben aan flexibiliteit. Wisselende schoolroosters en drukke tentamenweken kunnen er voor zorgen dat het lastig kan zijn om iedere week dezelfde diensten te werken. Daarom maken wij gebruik van een planning van week tot week en kun je via onze app zelf jouw beschikbaarheid doorgeven. Hierdoor kun je er voor kiezen om tijdens drukke tentamenweken minder/niet te werken maar kun je tijdens rustigere periodes, zoals vakanties, ook juist meer uren werken. Je hebt dus helemaal zelf in de hand waar, wanneer en hoe vaak je werkt!

​Student privé chauffeur

Naast klussen voor het verplaatsen van auto’s komen er ook regelmatig aanvragen voor privé chauffeurs binnen bij Recruit a Student Zwolle. Bij deze klussen zoeken opdrachtgevers een student chauffeur Zeeland die hem kan wegbrengen, ophalen of beiden. Bij veel klussen zal je met een auto van de opdrachtgever rijden. Daarom is het erg belangrijk dat je wanneer je aan de slag gaat als privé chauffeur, je voorzichtig omgaat met de auto en dat je netjes rijdt.

​Overig werk

Wil je meer dan alleen aan de slag als chauffeur? Ook dan is Recruit a Student er voor jou! Zo kan je aan de slag als werkstudent aan de slag in een vaste studiegerelateerde bijbaan. Daarnaast hebben wij nog meer flexibele bijbanen en klussen waar je aan de slag kan om meer variatie te krijgen in je werkweek!

​Aan de slag!

Lijkt het jou leuk om op flexibele basis te werken als student chauffeur Zwolle? Schrijf jezelf dan in bij Recruit a Student en ga snel aan de slag. Of bekijk hier al onze vacatures in Zwolle en solliciteer direct op een functie die je aanspreekt. Via Recruit a Student vind je eenvoudig en snel jouw ideale bijbaan als student chauffeur Zwolle.

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student!