Bijbaan hbo student

Ben jij een student aan een hogeschool en op zoek naar een studie gerelateerde bijbaan? Dan ben je op de juiste webpagina beland! Bij Recruit a Student zijn wij al jaren gespecialiseerd in het helpen van studenten aan een bijbaan die aansluit op hun studie. Onze visie is dat hbo-studenten sneller leren en dus in een veel kortere periode ingewerkt kunnen worden. Daarnaast kun jij studie gerelateerde werkervaring opdoen en heeft de opdrachtgever een kans om jou te leren kennen in een vroeg stadium. Het uiteindelijke doel is dat jij door kan groeien bij het bedrijf na je studie.

Onze vacatures

Wij werken met verschillende werkgevers die altijd op zoek zijn naar nieuwe werknemers. Met de meeste werkgevers werken wij al voor een langere periode en zij weten dus wat ze van onze studenten kunnen verwachten. Namelijk enthousiaste gemotiveerde studenten die zich aan de afspraken houden. Wij garanderen deze werkgevers dat onze studenten dit doen en om deze reden zijn zij erg flexibel in de werktijden en uren.

Meer informatie

Heb je interesse, maar wilt je graag meer informatie? Dan kunt je een van onze recruiters direct telefonisch bereiken. Zij kunnen je de gewenste informatie direct verstrekken en eventuele vragen voor je beantwoorden. Mocht je direct onze vacatures willen bekijken? Druk dan op de onderstaande button!

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student!