Studentchauffeur

Bent je op zoek naar werk als studentchauffeur? Dan is Recruit a Student het uitzendbureau voor jou. Wij werken met verschillende autodiensten en garages die chauffeurs zoeken!

Een leuke en flexibele bijbaan

Wat is er mooier dan lekker door het land toeren en er nog voor betaald krijgen ook? Bij verschillende vestigingen van Recruit a Student hebben wij wekelijks leuke chauffeurs klussen. Dit kan zijn bij een autogarage waarvoor je de auto’s moet ophalen en wegbrengen of voor een van onze autodiensten waar mensen autos inhuren. Deze auto’s moeten worden opgehaald en weer terug op hun standplaats gezet worden door een studentchauffeur.

Bezorger

Naast het ophalen en wegbrengen van auto’s hebben wij ook klussen waarbij je een product zal moeten vervoeren. Bezorger klussen zijn er in alle soorten en maten. Je kan als bezorger werken voor de horeca en maaltijden bezorgen, pakketbezorger of grote meubels afleveren bij klanten voor een meubelzaak.

Prive chauffeur

Ten slotte hebben wij wel eens losse klussen als prive chauffeur. Dit kan zijn voor een zakenman die graag tijdens zijn reis wilt werken of een particulier die wil drinken op een feestje en liever in zijn eigen auto naar huis gaat dan met de taxi.

Wat vragen wij van jou?

Je gaat rijden met de auto van iemand anders en vaak ook met gloednieuwe auto’s. Wij verwachten daarom dat je altijd netjes met de auto’s omgaat. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je minimaal één jaar je rijbewijs hebt. Voor sommige klussen is een ov-jaarkaart ook een pré. Je zal namelijk bij veel van deze klussen als studentchauffeur met het openbaar vervoer naar of terug van locatie moeten reizen.

Meer informatie

Klinkt een baan als studentchauffeur als jouw ideale bijbaan? Schrijf je dan direct in om op de hoogte te blijven van de klussen die bij jou in de regio langskomen. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met de vestiging in jouw regio.

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student!