Studentchauffeur Arnhem

Ben je op zoek naar werk als studentchauffeur Arnhem? Dan is Recruit a Student het uitzendbureau voor jou. Wij werken met verschillende autodiensten en garages die chauffeurs zoeken!

Een leuke en flexibele bijbaan

Zoek jij een leuke en flexibele bijbaan waarbij je lekker met een auto door Nederland kan toeren? Dan is de bijbaan studentchauffeur Arnhem exact wat je zoekt! Recruit a student heeft verschillende bedrijven in de automotive sector die op zoek zijn naar chauffeurs die flexibel kunnen werken. Voor autoverhuurbedrijven moeten huurauto’s worden opgehaald en terug naar hun standplaats gebracht worden en steeds meer garages leveren een haal en breng service waarvoor zij chauffeurs nodig hebben.

Bezorger

Naast het halen en brengen van auto’s hebben wij ook verschillende opdrachtgevers die een studentchauffeur Arnhem zoeken voor werk als bezorger. Zo zijn er horecabedrijven die maaltijdbezorgers zoeken, meubelzaken die bezorgers zoeken die grote meubels bij klanten kunnen afleveren en pakketbezorgers.

Prive chauffeur

Ten slotte hebben wij nog personenvervoer in de vorm van prive chauffeur. Het kan zo zijn dat je met een zakenman moet rijden die graag nog werk doet in zijn auto of je kan een persoon ophalen op een feestje en hem naar huis rijden in zijn eigen auto.

Wat vragen wij van jou?

Je gaat rijden met de auto van iemand anders en vaak ook met nieuwe auto’s. Wij verwachten daarom dat je altijd netjes met de auto’s omgaat. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je minimaal één jaar je rijbewijs hebt. Voor sommige klussen is een ov-jaarkaart ook een pré. Je zal namelijk bij veel van deze klussen als studentchauffeur met het openbaar vervoer naar of terug van locatie moeten reizen.

Meer informatie

Klinkt een baan als studentchauffeur Arnhem als jouw ideale bijbaan? Schrijf je dan direct in om op de hoogte te blijven van de klussen die bij jou in de regio langskomen. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met de vestiging in jouw regio.

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student!