Studentchauffeur Enschede

Ben je op zoek naar werk als studentchauffeur Enschede? Dan is Recruit a Student het uitzendbureau voor jou. Wij werken met verschillende autodiensten en garages die chauffeurs zoeken!

Een leuke en flexibele bijbaan

Ben jij op zoek naar een leuke en flexibele bijbaan waarbij je in de auto door het land kan toeren? Dan is een bijbaan als studentchauffeur Enschede exact wat je zoekt. Als studentchauffeur ga je aan de slag bij een van onze opdrachtgevers in de automotive sector. Voor autoverhuurbedrijven moeten bijvoorbeeld verhuurde auto’s worden opgehaald en weer teruggebracht naar hun standplaats en steeds meer garages bieden een haal en breng service waarvoor zij chauffeurs nodig hebben.

Bezorger

Naast het halen en brengen van auto’s hebben onze opdrachtgevers ook altijd een vraag naar studentchauffeurs als bezorgers. Je werkzaamheden voor deze opdrachten kunnen zijn het bezorgen van maaltijden voor een horecabedrijf, het leveren van meubels voor een meubelzaak of aan de slag als pakketbezorger.

Prive chauffeur

Ten slotte hebben wij nog personenvervoer in de vorm van prive chauffeur. Het kan zo zijn dat je met een zakenman moet rijden die graag nog werk doet in zijn auto of je kan een persoon ophalen op een feestje en hem naar huis rijden in zijn eigen auto.

Wat vragen wij van jou?

Je gaat rijden met de auto van iemand anders en vaak ook met nieuwe auto’s. Wij verwachten daarom dat je altijd netjes met de auto’s omgaat. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je minimaal één jaar je rijbewijs hebt. Voor sommige klussen is een ov-jaarkaart ook een pré. Je zal namelijk bij veel van deze klussen als studentchauffeur met het openbaar vervoer naar of terug van locatie moeten reizen.

Meer informatie

Klinkt een baan als studentchauffeur Enschede als jouw ideale bijbaan? Schrijf je dan direct in om op de hoogte te blijven van de klussen die bij jou in de regio langskomen. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met de vestiging in jouw regio.

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student!