Studentchauffeur Friesland

Ben je op zoek naar werk als studentchauffeur in Friesland? Dan is Recruit a Student het uitzendbureau voor jou. Wij werken met verschillende autodiensten en garages die chauffeurs zoeken!

Een leuke en flexibele bijbaan

Bij een bijbaan als studentchauffeur Friesland ga je voornamelijk lekker toeren in een auto door het land. Wij werken met verschillende autodiensten en garages die studenten zoeken die hun auto’s naar en van locatie kunnen verplaatsen. Voor verhuurbedrijven zal dit huurauto’s naar klanten brengen, terugbrengen naar hun standplaats of naar een andere vestiging van het verhuurbedrijf brengen. Voor garages zal het vaak de auto’s van klanten halen en terugbrengen.

Bezorger

Wij hebben niet alleen chauffeurs nodig die de auto’s zelf kunnen ophalen en afleveren. Hiernaast zoeken wij ook chauffeurs die aan de slag willen als bezorgers. Werk als een bezorger kan op zichzelf ook nog erg verschillend zijn. Zo kan je aan de slag als een pakketbezorger, aan de slag als maaltijdbezorger of grotere producten bezorgen zoals bijvoorbeeld meubels voor een meubelzaak.

Prive chauffeur

Ten slotte kan je nog aan de slag als prive chauffeur. Wij krijgen wel eens uitvragen van zakenmannen die graag willen werken of overleggen terwijl ze naar locatie reizen. Daarnaast hebben wij ook particulieren die met hun eigen auto naar een feestje rijden en graag met hun eigen auto worden thuisgebracht.

Wat vragen wij van jou?

Je gaat rijden met de auto van iemand anders en in veel gevallen met nieuwe auto’s. Wij verwachten daarom zeker dat je altijd netjes met de auto’s omgaat en hem zonder schade oplevert. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je minimaal één jaar je rijbewijs hebt. Voor sommige klussen is een ov-jaarkaart ook een pré. Je zal namelijk bij veel van deze klussen als studentchauffeur Friesland met het openbaar vervoer naar of terug van locatie moeten reizen.

Meer informatie

Klinkt een baan als studentchauffeur Friesland als jouw ideale bijbaan? Schrijf je dan direct in om op de hoogte te blijven van de klussen die bij jou in de regio langskomen. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met ons kantoor!

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student!