Studentchauffeur Groningen

Ben je op zoek naar werk als studentchauffeur in Groningen? Dan is Recruit a Student het uitzendbureau voor jou. Wij werken met verschillende autodiensten en garages die chauffeurs zoeken!

Een leuke en flexibele bijbaan

Als een studentchauffeur Groningen bij Recruit a Student ga je het hele land door toeren en flexibel aan de slag bij verschillende chauffeurs klussen. Zo werken wij met verschillende autoverhuurbedrijven en garages in Groningen die flexibele chauffeurs zoeken. Deze bedrijven hebben auto’s die op locatie gezet moeten worden opgehaald moeten worden of beiden in sommige gevallen.

Bezorger

Recruit a Student zoekt niet alleen chauffeurs die auto’s ophalen en afleveren. Daarnaast hebben wij ook altijd chauffeurs nodig die aan de slag willen als bezorger. Werk als een bezorger kan op zichzelf ook nog erg verschillend zijn. Zo kan je aan de slag als een pakketbezorger, aan de slag als maaltijdbezorger of grotere producten bezorgen zoals bijvoorbeeld meubels voor een meubelzaak.

Prive chauffeur

Ten slotte kan je nog aan de slag als prive chauffeur. Wij krijgen wel eens uitvragen van zakenmannen die graag willen werken of overleggen terwijl ze naar locatie reizen. Daarnaast hebben wij ook particulieren die met hun eigen auto naar een feestje rijden en graag met hun eigen auto worden thuisgebracht.

Wat vragen wij van jou?

Je gaat rijden met de auto van iemand anders en in veel gevallen met nieuwe auto’s. Wij verwachten daarom zeker dat je altijd netjes met de auto’s omgaat en hem zonder schade oplevert. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je minimaal één jaar je rijbewijs hebt. Voor sommige klussen is een ov-jaarkaart ook een pré. Je zal namelijk bij veel van deze klussen als studentchauffeur met het openbaar vervoer naar of terug van locatie moeten reizen.

Meer informatie

Klinkt een baan als studentchauffeur Groningen als jouw ideale bijbaan? Schrijf je dan direct in om op de hoogte te blijven van de klussen die bij jou in de regio langskomen. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met ons kantoor!

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student!