Studentchauffeur Nijmegen

Bent je op zoek naar werk als studentchauffeur Nijmegen? Dan is Recruit a Student het uitzendbureau voor jou. Wij werken met verschillende autodiensten en garages die chauffeurs zoeken!

Een leuke en flexibele bijbaan

Ga jij het liefst de hele dag er op uit in de auto? Wanneer je aan de slag gaat als studentchauffeur Nijmegen kan je hier jouw werk van maken! Recruit a Student werkt met verschillende autoverhuurbedrijven en garages die auto’s hebben die moeten worden opgehaald of weggebracht. Huurauto’s moeten worden opgehaald en teruggezet op hun standplaats en garages zoeken studentchauffeurs die de auto’s van hun klanten ophalen en terugbrengen.

Bezorger

Onze opdrachtgevers zoeken niet alleen een studentchauffeur voor het vervoeren van auto’s. Wij hebben ook verschillende klussen voor werk als bezorger. Klussen voor bezorger is er in alle soorten en maten. Zo werken wij met horecabedrijven die maaltijdbezorgers zoeken, bedrijven die pakketbezorgers nodig hebben en meubelzaken die bezorgers zoeken die meubels af kunnen leveren bij klanten.

Prive chauffeur

Ten slotte hebben wij nog personenvervoer in de vorm van prive chauffeur. Het kan zo zijn dat je met een zakenman moet rijden die graag nog werk doet in zijn auto of je kan een persoon ophalen op een feestje en hem naar huis rijden in zijn eigen auto.

Wat vragen wij van jou?

Je gaat rijden met de auto van iemand anders en vaak ook met nieuwe auto’s. Wij verwachten daarom dat je altijd netjes met de auto’s omgaat. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je minimaal één jaar je rijbewijs hebt. Voor sommige klussen is een ov-jaarkaart ook een pré. Je zal namelijk bij veel van deze klussen als studentchauffeur met het openbaar vervoer naar of terug van locatie moeten reizen.

Meer informatie

Klinkt een baan als studentchauffeur Nijmegen als jouw ideale bijbaan? Schrijf je dan direct in om op de hoogte te blijven van de klussen die bij jou in de regio langskomen. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met de vestiging in jouw regio.

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student!