Studentchauffeur Schiphol

Bent je op zoek naar werk als studentchauffeur Schiphol? Dan is Recruit a Student het uitzendbureau voor jou. Wij werken met verschillende autodiensten en garages die chauffeurs zoeken!

Een leuke en flexibele bijbaan

Ben jij het liefst heel de dag op pad in de auto? Dan heeft Recruit a Student de ideale bijbaan voor jou als studentchauffeur Schiphol. Op schiphol werken wij met verschillende autoverhuurbedrijven en andere autoservices die autos hebben die moeten worden opgehaald en weggebracht. Huurauto’s moeten worden opgehaald en teruggezet op hun standplaats.

Bezorger

Onze opdrachtgevers zoeken niet alleen een studentchauffeur voor het vervoeren van auto’s. Wij hebben ook verschillende klussen voor werk als bezorger. Klussen voor bezorger is er in alle soorten en maten. Zo werken wij met horecabedrijven die maaltijdbezorgers zoeken, bedrijven die pakketbezorgers nodig hebben en meubelzaken die bezorgers zoeken die meubels af kunnen leveren bij klanten. Bij schiphol moeten er vaak pakketten vanuit de bedrijven rond de luchthaven met spoed door het land worden bezorgd.

Prive chauffeur

Ten slotte hebben wij nog personenvervoer in de vorm van prive chauffeur. Veel mensen hebben niet graag dat hun auto tijdens hun reis op Schiphol blijft staan. Jij brengt deze personen naar het vliegveld in hun auto, rijdt vervolgens weer terug naar hun huis en parkeert hun auto veilig thuis.

Wat vragen wij van jou?

Je gaat rijden met de auto van iemand anders en vaak ook met nieuwe auto’s. Wij verwachten daarom dat je altijd netjes met de auto’s omgaat. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je minimaal één jaar je rijbewijs hebt. Voor sommige klussen is een ov-jaarkaart ook een pré. Je zal namelijk bij veel van deze klussen als studentchauffeur met het openbaar vervoer naar of terug van locatie moeten reizen.

Meer informatie

Klinkt een baan als studentchauffeur Schiphol als jouw ideale bijbaan? Schrijf je dan direct in om op de hoogte te blijven van de klussen die bij jou in de regio langskomen. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met de vestiging in jouw regio.

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student!