Studenten bijbaan administratief werk

Ben jij een georganiseerd en secuur persoon? Dan is een bijbaan als administratief medewerker iets voor jou! Wij hebben meerdere opdrachtgevers die op zoek zijn naar een flexibele werknemer die hen kan helpen om hun administratie op orde te houden. Veel van deze opdrachtgevers zijn aanzienlijk gegroeid en kunnen zelf niet aan alle administratieve taken meer voldoen. Jij zal deze taken gaan oppakken, zodat de opdrachtgever zich op de overige werkzaamheden kan focussen en kan blijven groeien. Zo krijg je naast een prima salaris ook de nodige werkervaring.

Administratieve vacatures

Wij werken met verschillende werkgevers die altijd op zoek zijn naar administratief medewerkers. Met de meeste werkgevers werken wij al voor een langere periode en zij weten dus wat ze van onze studenten kunnen verwachten. Namelijk enthousiaste studenten die van aanpakken weten en die kunnen helpen met administratieve werkzaamheden.

Meer informatie

Heb je interesse, maar wil je graag meer informatie? Dan kun je onze recruiters direct telefonisch bereiken, of het contactformulier hiernaast invullen. Zij kunnen je de gewenste informatie direct verstrekken en eventuele vragen voor je beantwoorden. Mocht je direct onze openstaande vacatures willen bekijken? Dan kan dat door op de onderstaande button te klikkenWil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student!