Studenten bijbaan Amersfoort

Een bijbaan in de omgeving Amersfoort die goed is te combineren met je studie? Dan ben je bij Recruit a Student Amersfoort aan het juiste adres. Wij hebben altijd leuke klussen beschikbaar voor studenten die gemotiveerd zijn en graag relevante werkervaring op willen doen. Van losse klussen, bijbaantjes in de avonduren tot fulltime functies, wij hebben altijd een studenten bijbaan in Amersfoort die geschikt is voor jou!

Wij helpen je niet alleen aan een leuke bijbaan waarmee je lekker wat geld kunt verdienen, wij streven er ook naar om voor jou een bijbaan te vinden bij een bedrijf in jouw studierichting. Op deze manier verdien je niet alleen geld maar doe je ook al belangrijke werkervaring op. Het ontdekken waar jouw interesses liggen is hier onderdeel van en daarom kan je bij ons op flexibele basis voor meerdere opdrachtgevers aan de slag.

Dus heb jij interesse in een studenten bijbaan Amersfoort? Bekijk dan snel onze openstaande vacatures. Ook kun je jezelf inschrijven bij Recruit a Student zodat je altijd als eerst op de hoogte bent van de nieuwste vacatures.

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student!