Studenten bijbaan Rotterdam

Ben jij op zoek naar een studenten bijbaan Rotterdam die goed te combineren is met jouw studie? Sinds 1999 plaatst Recruit a Student getalenteerde studenten bij leuke bedrijven en helpt ook jou graag met het vinden van een leuke studenten bijbaan Rotterdam. Een studenten bijbaan via Recruit a Student Rotterdam is niet alleen leuk, het zorgt er ook voor dat je een hoop waardevolle werkervaring op kunt doen tijdens je studie. Wij zien het als ons doel om zowel ervaren als onervaren studenten en starters in de arbeidsmarkt te plaatsen.

Wij maken de perfecte match!

Recruit a Student brengt jou graag in contact met geschikte bedrijven voor een studenten bijbaan Rotterdam. Recruit a Student kijkt goed of jij past binnen de cultuur van een bedrijf. Uit opgedane ervaring kan Recruit a Student goed inschatten binnen welke organisatie jij je thuis zal voelen. Op deze manier kunnen wij de perfecte match maken tussen jou en een geschikte organisatie.

Recruit a Student heeft veel studenten bijbanen Rotterdam in verschillende branches. Zo is er altijd een leuke studenten bijbaan die bij jou past! Woon en/of studeer jij in Rotterdam? Ben jij enthousiast, ambitieus en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Bekijk dan onze vacatures. Wij helpen jou graag aan een leuke studenten bijbaan Rotterdam.

​Zo gaat het in zijn werk bij Recruit a Student Rotterdam

Na jouw inschrijving of sollicitatie nodigen we jou uit voor een kennismaking. In dit gesprek proberen we zoveel mogelijk te weten te komen over jouw persoonlijke en professionele kwaliteiten. Nadat we jou kwaliteiten goed op een rijtje hebben gezet, nemen we studenten bijbanen Rotterdam met jou door die aansluiten op jouw profiel, interesses en persoonlijkheid. Aan het einde van het gesprek krijg jij inloggegevens voor onze app en website. Hier kan jij wekelijks jouw beschikbaarheid opgeven en jezelf inplannen voor diensten voor je vaste studenten bijbaan Rotterdam en losse klussen. Je bepaalt zelf waar, hoeveel en wanneer je werkt!

Wil jij onze vacatures bekijken? En solliciteer direct op een functie die jou aanspreekt. Ook kun jij jezelf inschrijven via onze website. Wanneer je jezelf ingeschreven hebt kom je in onze database terecht. Op het moment dat wij een nieuwe vacature binnen krijgen die aansluit op jouw profiel nemen wij contact met je op. Dankzij Recruit a Student vind je de studenten bijbaan Rotterdam die echt bij je past.

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student!