Studenten uitzendbureau Gouda

Ben jij opzoek naar een leuke en leerzame bijbaan in Gouda? Dan ben jij bij studenten uitzendbureau Gouda op het juiste adres! Als uitzendbureau voor studenten zijn wij altijd bezig met het vinden van de perfecte bijbaan voor studenten. Ons studenten uitzendbureau in Gouda doet er alles aan om voor jou een (bij)baan te vinden die helemaal bij jou en jouw studie aansluit.

Flexibiliteit heeft bij Recruit a Student een hoge prioriteit. Wij zorgen er voor dat jij bij ons nergens aan vast zit. Zo kun jij jezelf bijvoorbeeld wekelijks inplannen met behulp van onze app. Je kunt wanneer je dat wilt bij ons flexibel aan de slag voor meerde opdrachtgevers tegelijk. Je kunt bijvoorbeeld buiten jouw vaste (bij)baan extra uren maken bij eenmalige opdrachten.

Wil jij ook graag werken voor Recruit a Student uitzendbureau Gouda? Neem dan een kijkje bij onze actuele vacatures en solliciteer op een functie die jou aanspreekt. Je kunt jezelf ook inschrijven zodat jij altijd op de hoogte bent van onze nieuwste vacatures.

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student!