Studenten vacatures in Delft

Studeer jij in Delft? Of ben jij al afgestudeerd en op zoek naar een startersfunctie? Studenten uitzendbureau Recruit a Student Delft vindt voor jou de bijbaan die echt bij jou en jouw studie past. Door onze grote aanbod aan vacatures binnen diverse branches, kun jij snel op een flexibele basis aan de slag voor één van onze opdrachtgevers in en rondom Delft.

Dus wil jij een leuke bijbaan die goed te combineren is met jouw studie? Bekijk onze vacatures in Delft of schrijf jezelf in zodat je altijd als eerste op de hoogte bent van onze nieuwste vacatures.

​Studentenwerk in Delft

Zoek je een bijbaan tijdens jouw studie in Delft waarbij je op flexibele basis kunt werken voor leuke opdrachtgevers? Dan is Recruit a Student de ideale stap voor jou. Tijdens jouw bijbaan via Recruit a Student doe je veel relevante werkervaring op en verdien je lekker wat geld! We weten namelijk dat een echt leuke studententijd nou eenmaal veel geld kost. Wij zien het als onze missie om zowel ervaren als onervaren studenten en starters in de arbeidsmarkt te plaatsen.

​Perfect match!

Ons studenten uitzendbureau in Delft brengt jou graag in contact met geschikte bedrijven. We vinden het erg belangrijk dat jij goed binnen de cultuur van een bedrijf past. Daarom kijken wij op voorhand goed naar jouw wensen en behoeften. Hierdoor kunnen wij de perfecte match maken tussen jou en een opdrachtgever. Recruit a Student Delft heeft veel vacatures in en rondom Delft. Er is dus altijd een leuke studenten bijbaan die bij jou past!

Wanneer je via Recruit a Student Delft aan de slag gaat, krijg je de kans om jouw theoretische kennis in de praktijk te brengen. Dit zorgt ervoor dat jij tijdens jouw studie al relevante werkervaring op doet. Dit staat natuurlijk goed op jouw CV maar zorgt er ook voor dat jij tijdens jouw studie al in contact komt met interessante bedrijven en jij jouw netwerk kunt uitbreiden. Misschien levert dit jou zelfs wel een baan op wanneer je bent afgestudeerd!

​Hoe werkt Recruit a Student?

Wil je graag wat bijverdienen én relevante werkervaring op doen? Schrijf jezelf in op onze website en wij helpen je bij het vinden van een leuke bijbaan. Zowel voor studenten als starters hebben wij altijd leuke en geschikte banen beschikbaar. Wanneer je jezelf inschrijft kom je in onze database terecht. Zodra er een leuke (bij)baan beschikbaar is die aansluit bij jouw profiel nemen wij contact met je op. Of bekijk onze vacatures en solliciteer op een functie die jou aanspreekt! 

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student!