Studenten vacatures in Den Haag

Ben jij aan het studeren in Den Haag? Of ben je al afgestudeerd en op zoek naar een uitdagende startersfunctie? Studenten uitzendbureau Recruit a Student Den Haag helpt je graag met het vinden van een bijbaan of startersfunctie die perfect bij jou en jouw studie past! Door een groot aanbod van vacatures in Den Haag in verschillende branches, kun jij op een flexibele basis aan de slag voor onze opdrachtgevers in en rondom Den Haag.

Dus wil jij graag een leuke bijbaan die goed te combineren is met jouw studie? Bekijk onze vacatures in Den Haag of schrijf jezelf in zodat je altijd als eerste op de hoogte bent van onze nieuwste vacatures.​ 

​Studentenwerk in Den Haag

Als jij studeert in Den Haag en zoekende bent naar een leuke studenten (bij)baan die goed te combineren is met jouw studie, is Recruit a Student voor jou de ideale stap. Door het werken via Recruit a Student verdien je niet alleen lekker wat geld, je krijgt ook de kans om jouw theoretische kennis in praktijk te brengen en hierdoor een hoop werkervaring op te doen. De missie van Recruit a Student is het plaatsen van zowel ervaren als onervaren studenten en starters in de arbeidsmarkt.

​Perfect match!Recruit a Student Den Haag brengt jou graag in bedrijven die bij jou passen. Voordat wij jou bij een opdrachtgever plaatsen, bekijken wij goed of jij binnen de cultuur van de organisatie past. Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat jij jezelf in een organisatie thuis voelt en de cultuur goed aansluit bij jouw wensen. Op deze manier kunnen wij de perfecte match maken tussen jou en een opdrachtgever. Omdat Recruit a Student veel uiteenlopende vacatures in Den Haag heeft, vind jij altijd een bijbaan die bij jou past. Wat dacht je van een administratieve bijbaan? Of een bijbaan als jurist bij een advocatenkantoor? Of misschien ben jij een autoliefhebber die graag als hiker bij een autoverhuurbedrijf aan de slag wil gaan. Bij Recruit a Student kan dat allemaal!

​Hoe werkt Recruit a Student?

Wil je graag wat bijverdienen én relevante werkervaring op doen? Schrijf je in op onze website en wij helpen je bij het vinden van een leuke bijbaan. Zowel voor studenten als starters hebben wij altijd leuke en geschikte banen beschikbaar. Wanneer jij jezelf inschrijft bij Recruit a Student Den Haag kom je terecht in onze database. Zodra wij een leuke vacature binnen krijgen waarvan wij denken dat deze bij jou past, nemen we contact met jou op! Of bekijk zelf onze vacatures en solliciteer op een functie die jou aanspreekt.

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student!