Studenten vacatures in Groningen

Volg jij een studie in Groningen of ben je al afgestudeerd? En ben jij op zoek naar studenten bijbaan of een startersfunctie? Recruit a Student Groningen vindt voor jou de bijbaan die bij jou en jouw studie past. Met ons uitgebreide aanbod aan vacatures in verschillende branches kun jij snel op flexibele basis aan de slag voor onze opdrachtgevers in en rondom Groningen.

Dus wil jij een leuke bijbaan die goed te combineren is met jouw studie? Bekijk onze vacatures in Groningen of schrijf jezelf in zodat je altijd als eerste op de hoogte bent van onze nieuwste vacatures.

​Studentenwerk in Groningen

Recruit a Student is sinds 1999 gespecialiseerd in het plaatsen van getalenteerde studenten en helpt jou graag aan leuk studentenwerk in Groningen. Naast het feit dat Recruit a Student wellicht een leuke (bij)baan voor jou heeft, doe je hier ook een hoop ervaring mee op. Recruit a Student wil zowel onervaren als ervaren studenten en starters in de arbeidsmarkt plaatsen om werkervaring op te doen. Recruit a Student is voor jou de ideale stap om een studenten (bij)baan te vinden in Groningen.

​Perfecte match!

Recruit a Student Groningen brengt jou graag in contact met geschikte bedrijven. Wij kijken goed of jij past binnen de cultuur van een bedrijf. Uit opgedane ervaring kan Recruit a Student goed inschatten in welke organisatie jij je thuis zal voelen. Op deze manier kunnen wij de perfecte match maken tussen jou en een geschikt bedrijf. Recruit a Student heeft vacatures in veel verschillende branches, zo is er altijd wel een leuke (bij)baan die bij jou past.

​Hoe werkt Recruit a Student?

Wil je graag wat bijverdienen én relevante werkervaring op doen? Schrijf jezelf in op onze website en wij helpen je bij het vinden van een leuke bijbaan. Zowel voor studenten als starters hebben wij altijd leuke en geschikte banen beschikbaar. Wanneer je jezelf inschrijft kom je terecht in onze database. Op het moment dat wij een leuke vacature open hebben staan die bij jouw profiel past, nemen wij contact met jou op. Of bekijk onze vacatures en solliciteer op een functie die bij jou past!

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student!