Studenten vacatures in Nijmegen

Volg jij een studie in Nijmegen of ben je al afgestudeerd? En zoek je naar een toffe (studenten)bijbaan? Studenten uitzendbureau Nijmegen vindt voor jou de bijbaan die bij jou én jouw studie past. Door ons uitgebreide aanbod aan vacatures binnen uiteenlopende branches kun je snel op flexibele basis aan de slag voor onze opdrachtgevers in en rondom Nijmegen.

Dus wil jij een leuke bijbaan die goed te combineren is met jouw studie? Bekijk onze vacatures in Nijmegen of schrijf jezelf in zodat je altijd als eerste op de hoogte bent van onze nieuwste vacatures.

​Studentenwerk in Nijmegen

Op zoek naar een leuke (bij)baan in of in de omgeving van Nijmegen? Studenten uitzendbureau Recruit a Student vindt voor jou de bijbaan die bij jou en jouw studie past. Je kunt op flexibele basis aan de slag voor onze opdrachtgevers: je kunt zelf jouw dagen en uren inplannen. Wanneer je voor onze opdrachtgevers werkt doe je relevante werkervaring op en kun je de kennis die je op doet tijdens je studie direct in praktijk brengen.

​Perfecte match!

Daarnaast zorgen wij altijd voor de perfecte match tussen jou en een bedrijf. Dit doen wij door na jouw inschrijving een uitgebreid intakegesprek met jou te voeren. Hierdoor komen wij te weten waar jouw interesses liggen, wat jouw talenten zijn en in welk vakgebied jij graag aan de slag wil. Zo maken wij zowel jou als de opdrachtgever blij!

​Hoe werkt Recruit a Student?

Door ons grote aanbod aan vacatures in Nijmegen hebben, kan je worden ingezet op verschillende opdrachten. Hierdoor leer je verschillende bedrijven kennen en bouw je een groot netwerk op. Zo kan je naast je vaste bijbaan via ons nog extra uren maken wanneer je meer tijd hebt. Daarnaast werk je met verschillende medestudenten waardoor je nieuwe vrienden ontmoet.

Wil je graag wat bijverdienen én relevante werkervaring op doen? Schrijf jezelf in op onze website en wij helpen je bij het vinden van een leuke bijbaan. Zowel voor studenten als starters hebben wij altijd leuke en geschikte banen beschikbaar. Schrijf jezelf direct in en kom terecht in onze database, zodra er een leuke bijbaan beschikbaar is waar jij voor in aanmerking komt, nemen wij contact met je op. Of bekijk onze vacatures en solliciteer op een vacature die jou aanspreekt!

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student!