Studenten vacatures Rechten

Studeer jij rechten en zoek jij gerelateerde studenten vacatures? Wij werken samen met verschillende advocatenkantoren die altijd extra handen kunnen gebruiken.

Studeer jij rechten en zoek jij gerelateerde studenten vacatures? Wij werken samen met verschillende advocatenkantoren die altijd extra handen kunnen gebruiken. Dit kan zowel in een ondersteunende taak als een uitvoerende taak. Het werken bij één van deze bijbaan advocatenkantoor zou jou een onschatbare ervaring kunnen opleveren en die ervaring kan jou weer een voorsprong geven op je medestudenten om aangenomen te worden voor jouw droombaan na jouw studie!

Onze vacatures

Met de meeste van onze werkgevers werken wij al voor een langere periode samen en zij weten dus wat ze van onze studenten kunnen verwachten. Namelijk enthousiaste gemotiveerde studenten die zich aan de afspraken houden. Wij garanderen deze werkgevers dat onze studenten dit doen en om deze reden zijn zij erg flexibel in de werktijden en uren.

Meer informatie

Heb je interesse of wil je meer weten over een bijbaan student rechten? Neem dan contact op met onze recruiters. Zij kunnen je de gewenste informatie direct verstrekken en eventuele vragen voor je beantwoorden. Ook kun je direct onze actuele vacatures bekijken!

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student!