Studenten vacatures Rotterdam

Studeer je in Rotterdam en zoek je de leukste studenten vacatures Rotterdam? Dan ben je bij studenten uitzendbureau Recruit a Student aan het juiste adres. Wij vinden snel voor jou de bijbaan die echt bij jou en jouw interesses past. Dankzij ons zeer uitgebreide aanbod van studenten vacatures in Rotterdam kun jij op flexibele basis aan de slag voor onze opdrachtgevers in en rondom Rotterdam.

Een bijbaan die echt bij je past!

Wanneer je aan de slag gaat via Recruit a Student Rotterdam zorg je ervoor dat je al tijdens jouw studie relevante werkervaring opdoet. Wij helpen jou graag met het vinden van een studenten (bij)baan, een fulltime functie, een parttime baan naast je studie of een startersfunctie. Het is ons doel om voor jou een (bij)baan te vinden die studie gerelateerd is. Hierdoor kun jij jezelf ontwikkelen tot een young professional en wordt de kans op een goede baan na je studie aanzienlijk vergroot. Dankzij de studenten vacatures Rotterdam van Recruit a Student verdien je niet alleen geld maar doe je ook veel werkervaring op wat goed op je CV staat.

​Op flexibele basis werken

Voor veel studenten is het lastig om ver vooruit te plannen. En dat snappen wij! Daarom werkt Recruit a Student met een week tot week planning. Je kunt iedere week jouw beschikbaarheid doorgeven via onze website of in onze app. Zo bepaal je zelf waar, wanneer en hoe vaak je werkt. Op deze manier kun je tijdens tentamenweken minder werken wanneer je druk hebt maar wanneer je meer tijd hebt tijdens bijvoorbeeld vakanties kun je meer uren werken. 

Dankzij het studentenwerk van Recruit a Student kun jij ontdekken wat voor functies en welke branches jij leuk vindt. Tevens ontdek je zo ook wat voor organisaties er bij jou passen. Je kunt er namelijk voor een vaste bijbaan kiezen maar je kunt ook voor meerdere opdrachtgevers werkzaamheden uitvoeren. Dit zorgt niet alleen voor afwisseling in het werk maar hierdoor doe je ook veel nieuwe werkervaring op. Tevens kun je er ook voor kiezen om naast je (bij)baan losse klussen te vervullen zoals het werken op de tofste evenementen van Nederland!

Ben je benieuwd welke studenten vacatures Rotterdam wij momenteel open hebben staan? Je vindt een overzicht van al onze vacatures. Je kunt jezelf ook inschrijven bij Recruit a Student Rotterdam. Wanneer je dit doet nemen wij contact met jou op wanneer er een nieuwe vacature beschikbaar is die aansluit op jouw profiel. Dankzij Recruit a Student vindt jij snel de bijbaan die echt bij je past!

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student!