Studenten werk Utrecht

Studeer jij in Utrecht en wil jij graag een leuke bijbaan in deze regio? Studenten uitzendbureau Recruit a Student helpt jou hier graag bij!

Wij beschikken over een groot aanbod van vacatures voor studenten, zo vind je snel studentenwerk Utrecht wat echt bij je past. Voor leuke studenten bijbanen, parttime functies, fulltime banen en uitdagende startersfuncties ben je bij Recruit a Student Utrecht aan het juiste adres.

Flexibel studentenwerk

Wisselende schoolroosters en een druk sociaal leven zorgen er voor dat het voor veel studenten lastig is om ver vooruit te plannen En dat begrijpen wij als geen ander! Daarom werken wij met een planning van week tot week. Je kunt zelf iedere week jouw beschikbaarheid doorgeven via onze website of app. Dit is erg handig wanneer je tijdens een tentamenweek minder tijd hebt om te werken en wanneer je juist in de vakanties meer wilt werken. Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoe vaak werkt.

​Studie gerelateerd studentenwerk

Wij willen studenten de kans geven om al tijdens hun studie waardevolle werkervaring op te doen. Daarom bieden wij veel studie gerelateerd studentenwerk Utrecht aan. Op deze manier kun jij ervaring op doen in het werkveld waar jij na jouw studie wilt gaan werken en kun je jezelf ontwikkelen tot young professional. Dankzij een studie gerelateerde bijbaan ontdek je jouw talenten en bouw je een interessant zakelijk netwerk op. De ideale combinatie van geld verdienen en werkervaring opdoen dus!

Bij Recruit a Student kun je ervoor kiezen om voor één vaste opdrachtgever te werken in de vorm van een vaste bijbaan. Maar je kunt ook werken voor meerdere van onze opdrachtgevers. Dit zorgt voor veel afwisseling van het werk en hierdoor doe je veel nieuwe werkervaring op. Tevens kun je hiernaast ook nog losse klussen vervullen zoals het werken tijdens de tofste evenementen en festivals van Nederland.

Ben je benieuwd naar ons aanbod van studentenwerk Utrecht? Bekijk dan het overzicht van al onze openstaande vacatures en solliciteer eenvoudig & snel op een functie die jou aanspreekt! Of schrijf jezelf in bij Recruit a Student Utrecht zodat je altijd op de hoogte blijft van de nieuwste vacatures die aansluiten op jouw profiel. Recruit a Student zorgt ervoor dat je snel een (bij)baan vindt die echt bij je past!

 

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student!