Studentenbaan Arnhem

Problemen met het vinden van een baan in Arnhem die te combineren is met je studie? Neem eens contact op met een van onze accountmanagers. Recruit a Student is al jaren gespecialiseerd in het vinden van geschikte bijbanen voor studenten. Het maakt niet uit of je een baan zoekt voor een paar uur in de week of fulltime. Dagelijks krijgen wij nieuwe opdrachten binnen van bedrijven die op zoek zijn naar gemotiveerde studenten die hun waarde willen laten zien op de arbeidsmarkt. Neem dus snel contact op met een van onze accountmanagers om te zien wat we voor elkaar kunnen doen!

Onze vacatures

Onze vacatures kunnen opgedeeld worden in drie categorieën: Vaste bijbanen, werken in een flexpool en losse klussen.

Vaste bijbanen

Op zoek naar vast werk voor een langere periode met vaste uren en diensten dan is dit perfect voor jou. Daarnaast zijn onze vaste bijbanen ook vaker gerelateerd aan je studie waardoor je erg waardevolle ervaring kan op doen voor de toekomst.

Werken in een flex pool

Heb je een druk rooster of andere verantwoordingen waardoor je niet wekelijks dezelfde uren kan maken? Dan is het werken in een van onze flexpools perfect voor jou! In onze flexpools kan je wekelijks je beschikbaarheid doorgeven. Aan de hand van je beschikbaarheid en de uitvraag van de opdrachtgever wordt je ingepland waardoor je perfect om je eigen planning heen kan werken.

Aan de slag bij losse klussen

Heb je bijna geen tijd of wil je juist naast je vaste bijbaan of werk in een van onze flexpools nog meer bijverdienen? Wij hebben ook wekelijk diverse losse klussen waar je voor een paar uur per dag of per week aan de slag kan deze klussen variëren van winkelinventarisaties tot het op en af bouwen van podiums van de grootste artiesten. Prefect dus om in je vakanties of rustige weken je portemonnee extra bij te vullen! Doordat we bij Recruit a Student met flexibele contracten werken kan je voor meerdere opdrachtgevers tegelijk aan de slag. Zo kan je dus ook losse kluisjes aanpakken als je al in flexpool zit of een vaste bijbaan hebt zonder dat dit complicaties oplevert voor je loonheffing en dergelijke zaken.

Meer informatie

Heb je interesse, maar wil je graag meer informatie? Dan kun je onze accountmanagers direct telefonisch bereiken, of het contactformulier hiernaast invullen. Zij kunnen je de gewenste informatie direct verstrekken en eventuele vragen voor je beantwoorden. Mocht je direct onze openstaande vacatures willen bekijken? Dan kan dat door op de onderstaande button te klikken

Studentenbaan in Arnhem via Recruit a Student

Ben jij een student en op zoek naar een leuke studentenbaan? Recruit a Student is altijd up-to-date met de nieuwste vacatures. Doordat jij zelf jouw dagen en uren in kan plannen, is het werken erg flexibel. Hierdoor is het makkelijk te combineren met jouw studie. Bij een van onze werkgevers doe je veel relevante werkervaring op waarmee jij jezelf kan onderscheiden van jouw studiegenoten. Daarnaast zorgen wij altijd voor de perfecte match tussen student en bedrijf. Dit doen wij door na jouw inschrijving een uitgebreid intakegesprek met jou te voeren, om te weten te komen waar jouw interesses liggen en in welk vakgebied jij graag wilt doorgroeien. Zo maken wij zowel jou als het bedrijf blij! Doordat wij een groot aanbod aan vacatures hebben, kan je worden ingezet op verschillende opdrachten. Hierdoor leer je verschillende bedrijven kennen en bouw je een groot netwerk op. Zo kan je naast je vaste bijbaan via ons nog extra uren maken wanneer je meer tijd hebt. Daarnaast werk je met verschillende medestudenten waardoor je nieuwe vrienden ontmoet. Wij bieden jou ook ondersteuning bij het solliciteren. Doordat wij precies weten wat onze opdrachtgever zoekt, kunnen we jou helpen met de formulering van jouw cv en ons advies telefonisch toelichten. Ook zouden wij jou tips kunnen geven over punten waar je op zou moeten letten tijdens een sollicitatiegesprek. Wil je nu al graag geholpen worden bij je sollicitatiebrief, gesprek of cv? Bekijk dan onze Tips & Tricks. Wil jij graag leuk, flexibel, afwisselend studentenwerk en doe je graag relevante werkervaring op? Schrijf je dan nu gratis in en blijf op de hoogte van onze nieuwste vacatures.

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student!