Studentenbaan Den Bosch

Studeer je in Den Bosch en ben je op zoek naar een leuke studentenbaan die goed te combineren is met jouw studie en jouw studentenleven? Dan ben jij bij studenten uitzendbureau Recruit a Student aan het juiste adres! Wij beschikken over een groot aanbod van vacatures binnen verschillende branches en je kunt op zeer flexibele basis werken. Via Recruit a Student vind je eenvoudig en snel jouw ideale studentenbaan Den Bosch!

​Een flexibele studentenbaan Den Bosch

Wisselende schoolroosters, sociale verplichtingen en drukke tentamenweken zorgen ervoor dat het voor studenten lastig kan zijn om een bijbaan te vinden. Daarom kun je via Recruit a Student op zeer flexibele basis werken. Wij werken namelijk met een planning van week tot week en via onze app kun je zelf jouw beschikbaarheid doorgeven. Zo kun je zelf bepalen hoe vaak, waar en wanneer je werkt. Bij Recruit a Student heb je het allemaal zelf in de hand!

​Een studentenbaan die echt bij je past

Wij vinden het belangrijk dat een studentenbaan Den Bosch vind die goed bij je past. Daarom hanteren wij een persoonlijk werving- en selectieproces. Tijdens dit proces achterhalen wij jou talenten en kwaliteiten en zorgen wij voor de perfecte match tussen jou en een geschikt bedrijf. Op deze manier halen wij het beste uit zowel jou als het bedrijf waarvoor je gaat werken. Zo kun jij veel waardevolle werkervaring opdoen, jezelf op professioneel gebied ontwikkelen en een interessant zakelijk netwerk opbouwen. Met een studentenbaan Den Bosch via Recruit a Student verdien je dus niet alleen lekker wat geld, je bouwt ook een goed CV op.

​Ga aan de slag!

Wil jij graag op flexibele basis lekker wat geld verdienen met een studentenbaan Den Bosch? Kijk dan hier het aanbod van vacatures en reageer direct op een vacature die bij je past. Of schrijf jezelf in bij Recruit a Student zodat jij altijd op de hoogte blijft van de nieuwste vacatures die aansluiten op jouw profiel. Via Recruit a Student vind je eenvoudig en snel jouw ideale studentenbaan Den Bosch.

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student!