Studentenbaan Zeeland

Woon jij in Zeeland en ben je op zoek naar studentbaan waarbij je veel relevante werkervaring op kunt doen? Dan helpt studenten uitzendbureau Recruit a Student je graag met het vinden van jouw ideale studentenbaan Zeeland. Wij beschikken over een groot aanbod van vacatures binnen uiteenlopende branches. Hierdoor vind je eenvoudig en snel een studentbaan Zeeland die perfect past bij jou en jouw studentenleven.

​Een flexibele studentenbaan Zeeland

Als uitzendbureau met een focus op studenten werken wij bij Recruit a Student altijd aan het bieden van zoveel mogelijk flexibiliteit. Doordat het leven van eens student snel verandert, is vooruit plannen niet altijd mogelijk. Om deze reden werken wij bij Recruit a Student bij veel opdrachten met wekelijkse planningen. Via onze app kun je zelf je beschikbaarheid doorgeven en aan de hand daarvan maken wij de planningen voor onze opdrachtgevers. Heb je door een drukke tentamenweken geen tijd om te werken en wil je juist tijdens bijvoorbeeld vakanties meer werken? Bij Recruit a Student heb je het allemaal zelf in de hand!

​De perfecte match

Voordat wij jou voor een langere periode bij een opdrachtgever plaatsen vinden wij het belangrijk om jou te leren kennen. Door jou uit te nodigen bij ons kantoor in Zeeland en een kennismakingsgesprek willen wij jou zowel professioneel als persoonlijk beter leren kennen. Wij vinden namelijk dat een persoonlijke connectie zeker zo belangrijk is als gekwalificeerd zijn voor een opdracht. Door jou persoonlijk te ontmoeten en jouw interesses en ambities te ontdekken, kunnen wij een beter beeld schetsen bij welk opdrachtgever jij het best zal passen. Zo zorgen wij altijd voor de juiste match tussen jou en een bedrijf.

​Aan de slag!

Wil jij graag een leerzame en flexibele studentenbaan Zeeland? Bekijk hier het overzicht van onze vacatures en reageer op een functie die bij jou past! Of schrijf jezelf in bij Recruit a Student, zo mis je geen enkele nieuwe vacature meer. Recruit a Student helpt je graag met het vinden van jouw ideale studentenbaan Zeeland.

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student!