Studentchauffeur Tilburg

Ben je op zoek naar werk als studentchauffeur in Tilburg? Dan is Recruit a Student het uitzendbureau voor jou. Wij werken met verschillende autodiensten en garages die chauffeurs zoeken!

Een leuke en flexibele bijbaan

Een bijbaan studentchauffeur Tilburg is uiterst flexibel en ook nog eens erg leuk werk als je van autorijden houdt. Zo zoeken wij voor verschillende autoverhuurbedrijven chauffeurs die auto’s terug kunnen zetten op hun standplaats, afleveren bij een verhuurder of naar een andere vestiging rijden. Daarnaast werken wij met verschillende garages die een haal- en brengservice bieden aan hun klanten. Hiervoor zoeken deze garages flexibele chauffeurs.

Bezorger

Naast de klussen die wij voor het verplaatsen van auto’s hebben zoeken wij ook voor verschillende opdrachtgevers naar bezorgers. Werk als een bezorger kan op zichzelf ook nog erg verschillend zijn. Zo kan je aan de slag als een pakketbezorger, aan de slag als maaltijdbezorger of grotere producten bezorgen zoals bijvoorbeeld meubels voor een meubelzaak.

Prive chauffeur

Ten slotte kan je nog aan de slag als prive chauffeur. Wij krijgen wel eens uitvragen van zakenmannen die graag willen werken of overleggen terwijl ze naar locatie reizen. Daarnaast hebben wij ook particulieren die met hun eigen auto naar een feestje rijden en graag met hun eigen auto worden thuisgebracht.

Wat vragen wij van jou?

Je gaat rijden met de auto van iemand anders en in veel gevallen met nieuwe auto’s. Wij verwachten daarom zeker dat je altijd netjes met de auto’s omgaat en hem zonder schade oplevert. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je minimaal één jaar je rijbewijs hebt. Voor sommige klussen is een ov-jaarkaart ook een pré. Je zal namelijk bij veel van deze klussen als studentchauffeur Tilburg met het openbaar vervoer naar of terug van locatie moeten reizen.

Meer informatie

Klinkt een baan als studentchauffeur Tilburg als jouw ideale bijbaan? Schrijf je dan direct in om op de hoogte te blijven van de klussen die bij jou in de regio langskomen. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met ons kantoor!

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student!