Studentenuitzendbureau Haarlem

Op zoek naar een leuke en leerzame bijbaan in Haarlem? Dan is Recruit a Student studentenuitzendbureau Haarlem er voor jou! Als studentenuitzendbureau zijn wij altijd bezig met het helpen van studenten met het vinden van een bijbaan en streven we er altijd naar jou te plaatsen op een plek waar jij werkzaamheden kan doen gerelateerd aan je studie.

Wij proberen ook altijd zo flexibel mogelijk te zijn naar jou als student en naar de opdrachtgevers. Zo zit je nooit ergens aan vast en kan je wekelijks jezelf inplannen via onze app. Daarnaast kan je bij ons flexibel bij meerdere opdrachtgevers tegelijk aan de slag. Het voordeel hiervan is dat je naast een vaste bijbaan bij ons ook in de vakanties lekker extra uren kan maken bij losse klussen.

Wil jij graag aan de slag voor Recruit a Student studentenuitzendbureau Haarlem? Neem dan contact op met een van onze medewerkers om een kennismaking in te plannen. Wil je weten welke vacatures er momenteel open staan? Schrijf je dan in en bekijk onze vacature pagina!

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student!