Studentenwerk

Studentenwerk

Ben jij op zoek naar de perfecte (bij)baan die aansluit bij jouw studie en interesses? Studentenwerk biedt niet alleen de mogelijkheid om financieel bij te dragen aan je studie, maar ook om waardevolle werkervaring op te doen. In deze dynamische fase van je leven is flexibiliteit essentieel, en daarom is het vinden van studentenwerk dat bij jou past van groot belang. Ontdek de voordelen van flexibel studentenwerk en hoe het jou kan helpen groeien, zowel persoonlijk als professioneel.

Ontdek de Perfecte (Bij)baan bij Recruit a Student

Bij Recruit a Student begrijpen we dat flexibel studentenwerk essentieel is. Met vacatures in elke sector helpen wij jou snel de ideale (bij)baan te vinden die past bij jouw interesses en studie.

Werkervaring Tijdens Je Studie

Met studentenwerk via Recruit a Student kun je al tijdens je studie waardevolle werkervaring opdoen. Of je nu op zoek bent naar een (bij)baan, fulltime functie, parttime baan naast je studie of een startersfunctie, wij streven ernaar zowel ervaren als onervaren studenten en starters in de arbeidsmarkt te plaatsen.

Flexibiliteit op Maat

Wij begrijpen dat studenten flexibiliteit nodig hebben. Daarom werken we met een planning van week tot week. Je kunt eenvoudig je beschikbaarheid doorgeven via onze app of website, waardoor je zelf bepaalt waar, wanneer en hoeveel je wekelijks werkt.

Ontdek Diverse Functies en Branches

Recruit a Student biedt de kans om te ontdekken welke functies en branches jou aanspreken. Of je nu kiest voor een vaste bijbaan bij één opdrachtgever of voor afwisseling door voor meerdere opdrachtgevers te werken, je bouwt waardevolle werkervaring op en breidt je zakelijk netwerk uit. Bekijk de verschillende branches.

Altijd Op de Hoogte van Nieuwe Vacatures

Wil je snel een leuke bijbaan vinden die bij je past? Bekijk dan onze vacatures schrijf jezelf in: solliciteer direct op een functie die je aanspreekt. Of schrijf je in voor onze studentenpool, zodat je als eerste op de hoogte bent van de nieuwste vacatures die aansluiten op jouw profiel.

Recruit a Student helpt jou op weg naar een succesvolle studentenwerkervaring!

 

Meld je nu aan!

Vul onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op!

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student!