Studentenwerk

Ben jij op zoek naar flexibel studentenwerk? Dan is Recruit a Student het uitzendbureau voor jou! Met vacatures studentenwerk in elke sector hebben we ook voor jou de ideale (bij)baan.

​Ben jij op zoek naar studentenwerk wat echt bij je past? Studenten uitzendbureau Recruit a Student helpt jou snel met het vinden van (bij)baan die aansluit op jouw interesses en studie. Dankzij onze sterke landelijke dekking bieden wij in heel Nederland vacatures aan in diverse branches waardoor jij op flexibele basis voor onze opdrachtgevers kunt werken!

Studentenwerk via Recruit a Student zorgt ervoor dat jij al tijdens jouw studie veel waardevolle werkervaring op kunt doen. We helpen je graag met het vinden van een studenten (bij)baan, een fulltime functie, een parttime baan naast je studie of een startersfunctie. Het is ons doel om zowel ervaren als onervaren studenten en starters in de arbeidsmarkt te plaatsen zodat zij kunnen ontdekken wat hun talenten zijn en zij zichzelf kunnen ontwikkelen tot young professional. Met studentenwerk via Recruit a Student verdien je dus niet alleen geld, je doet ook veel interessante werkervaring op wat goed op jouw CV staat.

​Flexibel studentenwerk

Wij bieden studenten veel flexibiliteit omdat wij begrijpen dat het voor studenten lastig kan zijn om ver vooruit te plannen. Dit doen wij door te werken met een planning van week tot week. Jij kunt zelf wekelijks jouw beschikbaarheid doorgeven in onze app of via onze website. Je bepaalt dus zelf waar, wanneer en hoeveel jij iedere week werkt. Dit zorgt ervoor dat je bijvoorbeeld tijdens tentamenweken minder kunt werken en in vakanties juist meer als je dit wilt.

Dankzij het studentenwerk van Recruit a Student kun je ontdekken wat voor functies en wat voor branches jou aanspreken. Ook leer je hierdoor bij wat voor organisaties jij jezelf op je plek voelt en bouw je een groot zakelijk netwerk op. Je kunt er namelijk kiezen voor een vaste bijbaan bij één opdrachtgever maar je kunt ook voor meerdere opdrachtgevers aan de slag gaan. Dit zorgt voor de nodige afwisseling van het werk maar hierdoor doe je ook veel nieuwe werkervaring op. Tevens kun je er ook voor kiezen om naast je bijbaan losse klussen uit te voeren zoals werken op de tofste festivals van Nederland!

​Vind de baan die bij je past!

Ben jij op zoek naar studentenwerk en wil jij snel een leuke bijbaan? Bekijk dan hier onze vacatures en solliciteer direct op een functie die je aanspreekt! Of schrijf jezelf in zodat je in onze studentenpool terecht komt. Wanneer je jezelf inschrijft en wij een nieuwe vacature binnen krijgen die aansluit op jouw profiel nemen wij direct contact met je op. Zo ben je altijd als eerst op de hoogte van de nieuwste vacatures!

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student!