Studentenwerk Alkmaar

Studeer jij in Alkmaar en ben je op zoek naar leuk en flexibel studentenwerk? Studenten uitzendbureau Recruit a Student beschikt over een groot aanbod van vacatures voor studenten in veel verschillende branches. Hierdoor vind je eenvoudig en snel een studenten (bij)baan die echt bij je past!

Flexibel studentenwerk Alkmaar

Wisselende schoolroosters, een druk sociaal leven en allerlei verplichtingen zorgen ervoor dat het voor studenten lastig kan zijn om ver vooruit te plannen. Via Recruit a Student kun je op zeer flexibele basis werken omdat wij met een planning van week tot week werken. Via onze app en website kun je wekelijks jouw beschikbaarheid doorgeven en jezelf inplannen voor de openstaande diensten. Hierdoor kun je tijdens drukke tentamenweken minder werken maar kun je tijdens rustigere periodes zoals vakanties eenvoudig meer werken. Je bepaalt dus zelf waar, wanneer en hoe vaak je werkt!

Via Recruit a Student kun je voor één opdrachtgever werken in de vorm van een vaste bijbaan. Maar we bieden je ook de mogelijkheid om verschillende soorten werkzaamheden uitvoeren voor meerdere opdrachtgevers. Hierdoor heb je veel afwisseling in je werk en kun je op een nog flexibelere basis werken. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om losse klussen te vervullen zoals het werken tijdens de tofste festivals en evenementen van Nederland. Dankzij het studentenwerk Alkmaar van Recruit a Student verdien je niet alleen lekker wat geld, je doet ook waardevolle werkervaring op!

​Groot aanbod van studentenwerk Alkmaar

Ben jij benieuwd naar ons grote aanbod van studenten vacatures in Alkmaar? Bekijk dan het vacature overzicht, solliciteer op een functie die jou aanspreekt en ga op flexibele basis aan de slag! Je kunt jezelf ook inschrijven bij Recruit a Student. Zodra je jezelf ingeschreven hebt houden wij je op de hoogte van nieuwe vacatures die aansluiten op jouw profiel. Op deze manier vind je eenvoudig en snel studentenwerk Alkmaar dat echt bij je past!

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student!