Studentenwerk Almelo

Studeer jij in omgeving Almelo en ben jij op zoek naar leuk studentenwerk dat aansluit op jouw studie? Studenten uitzendbureau Recruit a Student beschikt over een groot aanbod van studentenwerk Almelo binnen uiteenlopende branches en vindt voor jou de (bij)baan die echt bij je past.

​Flexibel studentenwerk in Almelo

Wij begrijpen dat het voor studenten lastig kan zijn om ver vooruit te plannen door wisselende schoolroosters, een druk sociaal leven en andere verplichtingen. Daarom werken wij met een planning van week tot week! Via onze app of website kun je wekelijks zelf je beschikbaarheid doorgeven en jezelf inplannen voor openstaande diensten. Hierdoor kun je tijdens drukke tijdens zoals tentamenweken minder maar kun je tijdens de rustigere periodes zoals vakanties juist meer geld verdienen.

Daarnaast bieden wij ook studentenwerk Almelo aan wat je samen met je vrienden kunt doen zoals het werken tijdens de tofste evenementen en festivals van Nederland. De ideale combinatie van werken en plezier!

​Studentenwerk Almelo dat echt bij je past

Recruit a Student streeft er naar om voor iedere student een (bij)baan te vinden die aansluit op hun studie. Op deze manier bieden wij jou de kans om al tijdens je studie waardevolle werkervaring op te doen en hierdoor kun je jezelf ontwikkelen tot young professional. Een leerzame bijbaan naast je studie vergroot de kans op een goede baan na je studie aanzienlijk. Dankzij het studentenwerk Almelo van Recruit a Student verdien je dus niet alleen lekker wat geld, je doet ook veel werkervaring op waardoor jij jezelf kunt onderscheiden van je studiegenoten.

​Ben je benieuwd naar ons aanbod van studentenwerk Almelo? Neem dan een kijkje bij onze openstaande vacatures en solliciteer direct op een functie die jou aanspreekt. Je kunt jezelf ook inschrijven bij Recruit a Student. Zodra je jezelf ingeschreven hebt houden wij je op de hoogte van de nieuwste vacatures die aansluiten op jouw profiel. Via Recruit a Student vind je snel en eenvoudig studentenwerk Almelo dat echt bij je past!

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student!