Studentenwerk Bergen op Zoom

Ben jij een student in de omgeving van Bergen op Zoom en ben jij op zoek naar flexibel studentenwerk? Studenten uitzendbureau Recruit a Student beschikt over een groot aanbod van vacatures in Bergen op Zoom binnen verschillende branches. Hierdoor vind je eenvoudig en snel een (bij)baan die echt bij je past.

​Flexibel studentenwerk in Bergen op Zoom

Wij begrijpen dat het door wisselende schoolroosters, sociale verplichtingen en (her)tentamens lastig kan zijn om ver vooruit te plannen. Daarom werkt Recruit a Student met een planning van week tot week waardoor je zelf kan bepalen waar, wanneer en hoe vaak je werkt. Via onze app of website kun je eenvoudig iedere week jouw beschikbaarheid doorgeven en aan de hand daarvan maken wij de planning. 

Daarnaast bieden wij ook studentenwerk Bergen op Zoom aan wat je samen met je vrienden kunt doen zoals het werken tijdens de tofste evenementen en festivals van Nederland. De ideale combinatie van werken en plezier!

​Een (bij)baan die echt bij je past

Het doel van Recruit a Student is het koppelen van getalenteerde studenten aan een (bij)baan die aansluit op hun studie en interesses. Op deze manier bieden wij je de kans om al tijdens je studie werkervaring op te doen binnen het vakgebied waarin je na je studie wilt gaan werken. Een leerzame (bij)baan naast je studie zorgt ervoor dat de kans op een goede baan na je studie aanzienlijk wordt vergroot en hierdoor kun jij jezelf ontwikkelen tot young professional. Studentenwerk Bergen op Zoom via Recruit a Student zorgt er dus niet alleen voor lekker wat geld, het staat ook goed op je CV!

Wil jij ook leuk studentenwerk Bergen op Zoom waarbij je op flexibele basis kunt werken? Bekijk dan hier onze openstaande vacatures en solliciteer op een functie die bij jou past! Wil je graag op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures die aansluiten op jouw profiel? Schrijf jezelf dan vrijblijvend in bij Recruit a Student.

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student!